Povezane novice

Slovenski skakalci do brona

Zurnal24 29.06.2023
Slovenci bronasti na mešani ekipni tekmi na srednji skakalnici v Zakopanah. Mešana slovenska ekipa smučarskih skakalcev je na srednji skakalnici v Zakopanah osvojila bronasto odličje na tekmi, ki je potekala v okviru evropskih iger na Poljskem… »

Slovenski skakalci do brona na mešani ekipni tekmi

RTV Slovenija 29.06.2023
Slovenski smučarski skakalci Nika Prevc, Timi Zajc, Nika Križnar in Anže Lanišek so na evropskih igrah osvojili bronasto medaljo. Zmagala je avstrijska ekipa, druga je bila Norveška. Finalna serija ni prinesla sprememb na vrhu. Avstrijska ekipa… »

Mešana ekipa si je priskakala bronasto kolajno

Dnevnik 29.06.2023
Na evropskih igrah na Poljskem so Slovenci osvojili bronasto kolajno na tekmi mešanih ekip v smučarskih skokih. Močnejši del ekipe sta bili skakalki Nika Prevc in Nika Križnar. Na evropskih igrah na Poljskem so slovenski športniki in športnice… »

Kajakaši neprepričljivi na ekipnih tekmah

RTV Slovenija 29.06.2023
Za slovenskimi kajakaši ni najbolj posrečen prvi dan evropskega prvenstva v slalomu na divjih vodah v Krakovu. Skozi kvalifikacije so se vsi uvrstili v polfinale posamične tekme, a pri tem niso blesteli, vtisa pa niso posebej popravili na ekipnih… »

Še sedma slovenska medalja na EI!

SiolNET 29.06.2023
Mešana slovenska ekipa smučarskih skakalcev je na srednji skakalnici v Zakopanah osvojila bronasto odličje na tekmi, ki je potekala v okviru evropskih iger na Poljskem. Slovenci so na koncu zbrali 872 točk, zmagali pa so Avstrijci (939,3) pred… »

Slovenska mešana ekipa bronasta na evropskih igrah

Delo 29.06.2023
Avstrijski smučarski skakalci so prepričljivo zmagali na tekmi mešanih ekip v Zakopanah. Naša četverica je pristala na tretjem mestu. Slovenska mešana ekipa v smučarskih skokih se veseli nove kolajne. Nika Prevc, Timi Zajc, Nika Križnar in Anže… »

Odhod v Krakov je kot da bi ga nekdo kaznoval

Delo 29.06.2023
Slovenci v Krakovu v kvalifikacijah EP in na ekipnih tekmah v kajaku niso blesteli. Slovenski kajakaši v kvalifikacijah slaloma na divjih vodah evropskega prvenstva v Krakovu niso ravno blesteli. Po prvi vožnji sta se v polfinale uvrstila le Peter… »

V Zakopanah zmagoslavje zamejskega Slovenca

Delo 29.06.2023
Na srednji skakalnici se je z zlato lovoriko na evropskih igrah ovenčal Daniel Tschofenig. Najvišje uvrščeni slovenski reprezentant je bil Timi Zajc. Zamejski Slovenec Daniel Tschofenig je zmagovalec krstne (moške) tekme v smučarskih skokih na… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem