Povezane novice

HUDA NESREČA ZAPRLA ŠTAJERSKO AVTOCESTO: Trčila avtodom in tovornjak (FOTO)

Regional 29.06.2023
Na štajerski avtocesti so pri pri izvozu Maribor - center proti Avstriji odstranili posledice prometne nesreče, še vedno je zaprt vozni pas. Nastal je zastoj, prometnopinformacijski center zamudo ocenjuje na 45 minut. Za osebna vozila so možni tudi… »

FOTO: Pri Mariboru silovito trčila avtodom in tovornjak

Necenzurirano 29.06.2023
Mariborsko obvoznico je danes ohromila prometna nesreča. Mariborska vzhodna obvoznica je bila danes zaradi prometne nesreče med izvozom in uvozom Maribor center proti Šentilju delno zaprta. Nastajajo zastoji, trenutno pa lahko vozniki po poročanju… »

Štajerska avtocesta pri izvozu Maribor center spet prevozna

SiolNET 29.06.2023
Na štajerski avtocesti so pri izvozu Maribor center proti Avstriji odstranili posledice prometne nesreče, še vedno je zaprt vozni pas. Nastal je zastoj, prometnoinformacijski center zamudo ocenjuje na 45 minut. Za osebna vozila so mogoči tudi izvozi… »

Zaradi trčenja zaprta štajerska avtocesta

Zurnal24 29.06.2023
Zaradi prometne nesreče zaprta štajerska avtocesta ob izvozu Maribor - center proti Avstriji. Na štajerski avtocesti se je ob izvozu Maribor - center v smeri proti Avstriji zgodila prometna nesreča, v kateri je prišlo do trčenja med voznikoma… »

Avto raztrgalo na dva dela, voznik preživel

Necenzurirano 29.06.2023
Na avtocesti pri Dunajskem Novem mestu je prišlo do hude nesreče. Prizor je celo vsega hudega vajenim gasilcem vzel sapo. Voznik pa je imel več sreče kot pameti. Ne zgodi se pogosto, da se celo gasilci, ki pridejo na prizorišče prometne nesreče… »

Huda nesreča, voznik je v kritičnem stanju

Zurnal24 29.06.2023
Vzrok za nesrečo je bila neprilagojena hitrost. Včeraj je v Ljubljani prišlo do hude prometne nesreče, v kateri je bil huje poškodovan voznik osebnega vozila. Kot so sporočili s Policijske uprave Ljubljana, se je nesreča zgodila okoli 18. ure. Po… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem