Povezane novice

Po vsej Franciji zaradi nemirov prepoved avtobusnega in tramvajskega prevoza

RTV Slovenija 30.06.2023
V tretji noči nemirov v Franciji, ki so izbruhnili, potem ko je policist ubil 17-letnika, so vzniknili novi spopadi med policijo in protestniki, prijetih je bilo 667 ljudi. Policist, ki je obtožen umora, se je opravičil družini umrlega. Francosko… »

Dramatično v Franciji. Uvedba izrednih razmer?

Zurnal24 30.06.2023
Danes je že tretji dan, odkar po Franciji potekajo nemirni izgredi zaradi smrti 17-letnika. Francoske oblasti zato razmišljajo o razglasitvi izrednih razmer, da bi ponovno vzpostavili red v državi. Francoska vlada po tretji noči nasilnih nemirov… »

V Franciji obsedno stanje, možna razglasitev izrednih razmer

Necenzurirano 30.06.2023
Smrt najstnika v pariškem predmestju, za katero je poskrbel policist, ki se bo moral na sodišču zagovarjati zaradi suma kaznivega dejanja uboja, je dodobra razvnela francosko družbo. Na francoskih ulicah vladajo izredne razmere. Francoske oblasti so… »

Francoske oblasti razmišljajo o razglasitvi izrednih razmer

Delo 30.06.2023
Izgredniki so zažigali avtomobile in smeti ter plenili trgovine. Policist, ki je mladeniča ustrelil, se je za dejanje opravičil. V Franciji so tretjo noč zapored potekali nemiri, potem ko je v pariškem predmestju Nanterre v torek med prometno… »

#foto Po tretji noči nemirov v Franciji več kot 660 aretiranih, oblasti razmišljajo o razglasitvi izrednih razmer

Dnevnik 30.06.2023
Tako kot v noči na četrtek so tudi tokrat nemiri in protesti potekali v več francoskih mestih, med drugim v Marseillu, Grenoblu, Lillu in Lyonu, razširili pa so se tudi v sosednjo Belgijo. Policija je po besedah notranjega ministra Geralda Darmanina… »

Francozi še besnijo, izgredi zdaj tudi v Belgiji

Zurnal24 30.06.2023
V Franciji so tretjo noč zapored potekali nemiri, potem ko je policist ustrelil in ubil 17-letnika. Izgredniki so zažigali avtomobile in smeti ter plenili trgovine. Policija je aretirala 667 ljudi. Tako kot v noči na četrtek so tudi tokrat nemiri in… »

Protesti so se razširili v Belgijo: plenijo trgovine, mama organizirala miren pohod #video

SiolNET 30.06.2023
V Parizu se nadaljujejo spopadi med policijo in protestniki, aretiranih je bilo več kot 600 ljudi. Kljub močni prisotnosti policije so protestniki razbijali in ropali trgovine ter zažigali avtomobile. Francija je po vsej državi aktivirala 40 tisoč… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem