Povezane novice

Štirje v igri za predsednika uprave

Dnevnik 30.06.2023
Na razpis za predsednika in dva člana uprave RTV Slovenija so prispele prijave dvanajstih kandidatov. Med prijavljenimi sta televizijca Zvezdan Martič in Rajko Gerič. Predstavitve in volitve bodo potekale v juliju. Začel se je postopek za razrešitev… »

To so prekaljeni kandidati za vodenje RTV

Zurnal24 30.06.2023
Znana so nekatera imena, ki se potegujejo za vodenje RTV. Vsi znani kandidati so prekaljeni mački javnega zavoda. Razpisna komisija je danes za zaprtimi vrati odprla prejete prijave za mesta v novi upravi RTV. Z razpisom želi novi svet RTV čim prej… »

Sedem prijavljenih na razpis za predsednika uprave RTVS

Delo 30.06.2023
Izmed sedmih prijav le štiri izpolnjujejo pogoje, Andreja Graha Whatmougha medtem razrešujejo. Na razpis za predsednika in dva člana uprave RTVS, ki se je zaključil danes ob 14. uri, je prišlo 12 prijav. Nekateri kandidati so oddali prijavo tako za… »

Med prijavljenimi na razpis za predsednika uprave RTVS štirje izpolnjujejo pogoje

Dnevnik 30.06.2023
Na razpis za predsednika in dva člana uprave RTVS, ki se je zaključil danes ob 14. uri, je prišlo 12 prijav. Nekateri kandidati so oddali prijavo tako za predsednika kot za člana. Za predsednika se je prijavilo sedem kandidatov, med njimi pogoje… »

Svet RTVS v postopek razrešitve Graha Whatmougha

SiolNET 30.06.2023
Svet Radiotelevizije Slovenija (RTVS) je na današnji izredni seji sklenil, da začne postopek razrešitve v. d. generalnega direktorja zavoda Andreja Graha Whatmougha. Ta ima tri delovne dni časa, da odgovori na očitke iz pobude za razrešitev… »

Začetek razreševanja Graha Whatmougha. Za novega predsednika uprave prispele štiri veljavne prijave.

RTV Slovenija 30.06.2023
Člani novega Sveta RTV-ja so soglasno podprli sklep o začetku postopka razrešitve v. d. generalnega direktorja RTV-ja Andreja Graha Whatmougha, očitajo mu več nepravilnosti. Za novega predsednika uprave RTV-ja so medtem prispele štiri veljavne… »

Začeli postopek razrešitve, Grah Whatmough ima tri dni časa

Zurnal24 30.06.2023
Še enkrat so našteli očitke na račun v. d. generalnega direktorja Radiotelevizije Slovenija. Svet Radiotelevizije Slovenija (RTVS) je na današnji izredni seji sklenil, da začne postopek razrešitve v. d. generalnega direktorja zavoda Andreja Graha… »

Rok se izteče danes ob 14. uri

Zurnal24 30.06.2023
Prijava na razpis za predsednika uprave RTVS je mogoča še danes do 14. ure. Rok za prijavo na razpis za predsednika in dva člana uprave Radiotelevizije Slovenija (RTVS), objavljen 9. junija, se bo iztekel danes ob 14. uri. Razpisna komisija bo… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem