Povezane novice

Hrvat, ki dela v Nemčiji, si lahko privošči, domačini pa ...

Necenzurirano 30.06.2023
Ne le inflacija, tudi sla po čim večjem zaslužku poganja cene turističnih nastanitev. Slovenci zdaj že vedo, da so na nekaterih delih Hrvaške zasolili cene. So lignji za 30 evrov, rogljički za 6 in kavice za 4 evre predragi? Če gre za prestižno… »

Hrvaška ministrica o "navitih cenah": Ali so cene v turizmu previsoke, bo pokazal trg

RTV Slovenija 30.06.2023
Ali so ponudniki turističnih storitev na Hrvaškem letos pretiravali z dvigom cen, bo po besedah ministrice za turizem Nikoline Brnjac pokazal trg. "Če niso dvignili tudi kakovosti storitev, potem so se 'zakalkulirali'," je dejala. Hrvaška je v… »

Inflacija se že tretji mesec zapored umirja

Delo 30.06.2023
Na letni ravni smo imeli 6,9-odstotno inflacijo, medtem ko je bila ta v istem mesecu prejšnjega leta 10,4-odstotna. Rast cen življenjskih potrebščin se že tretji mesec zapored umirja. Na letni ravni smo imeli 6,9-odstotno inflacijo, medtem ko je bila… »

Inflacija se počasi umirja, a se hrana in storitve še vedno dražijo

SiolNET 30.06.2023
Letna stopnja inflacije je junija znašala 6,9 odstotka, potem ko je bila maja pri 8,4 odstotka. Cene so bile višje tudi na mesečni ravni, in sicer za 1,4 odstotka, najbolj pa so se podražili električna in toplotna energija, plin ter trdna goriva, je… »

Javnofinančni primanjkljaj v prvem četrtletju nekoliko višji kot lani

Dnevnik 30.06.2023
Javnofinančni primanjkljaj se je v prvem letošnjem četrtletju ustavil pri 544 milijonih evrov evrov oz. pri 3,6 odstotka BDP, je objavil statistični urad. S tem je bil nekoliko višji kot pred letom dni, ko je dosegel 416 milijonov evrov oz. 3,1… »

Letna stopnja inflacije junija dosegla 6,9 odstotka

RTV Slovenija 30.06.2023
Letna stopnja inflacije v Sloveniji je junija dosegla 6,9 odstotka, potem ko je bila maja pri 8,4 odstotka. Nanjo so najbolj vplivale višje cene hrane, je objavil državni statistični urad. Za 12,1 odstotka dražja hrana je k letni inflaciji prispevala… »

Letna stopnja inflacije junija pri 6,9 odstotka

Dnevnik 30.06.2023
Letna stopnja inflacije v Sloveniji je junija dosegla 6,9 odstotka, potem ko je bila maja pri 8,4 odstotka. Nanjo so najbolj vplivale višje cene hrane, je danes objavil državni statistični urad. Cene so bile višje tudi na mesečni ravni, in sicer za… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem