Povezane novice

SDS računa na NSi; koalicijske stranke za zdaj enotne v podpori ministru

RTV Slovenija 30.06.2023
V SDS-u pri interpelaciji ministra za zdravje Danijela Bešiča Loredana pričakujejo podporo poslancev NSi-ja, ki še niso odločeni. Koalicija za zdaj ostaja enotna v podpori ministru. V Levici sicer ocenjujejo, da je na mestu pogovor o zdravstveni… »

V SDS ob interpelaciji Bešiča Loredana želijo podporo NSi, ta neodločena

Delo 30.06.2023
V NSi so ob napovedi interpelacije ocenili, da SDS ministru z interpelacijo dela uslugo. O morebitni podpori interpelaciji se bodo še odločili. V SDS ob interpelaciji ministra za zdravje Danijela Bešiča Loredana pričakujejo vsaj podporo NSi, bo pa to… »

SDS: NSi naj nas podpre, koalicija pa naj se zamisli

SiolNET 30.06.2023
V SDS ob interpelaciji ministra za zdravje Danijela Bešiča Loredana pričakujejo vsaj podporo NSi, bo pa to tudi priložnost za samorefleksijo koalicije, menijo. Vodja poslancev SDS Jelka Godec sicer ocenjuje, da običajno koalicija pričakovano… »

Koalicija za zdaj enotna v podpori Bešiču Loredanu, na mestu pa pogovor o poteku zdravstvene reforme

Dnevnik 30.06.2023
Koalicija tudi po vložitvi interpelacije zoper ministra za zdravje Danijela Bešiča Loredana za zdaj ostaja enotna v podpori ministru. V Svobodi ob tem poudarjajo, da zdravstvene reforme ne gre izpeljati "z danes na jutri", predvsem v Levici pa… »

"Minister je definitivno pokazal, da so lobiji dovolj močni"

Zurnal24 30.06.2023
Interpelacija naj bi bila na dnevnem redu septembra, in čeprav so se pod njo podpisali le poslanci SDS, pričakujejo tudi podporo opozicijske NSi, ki jim je sicer očitala, da ministru z interpelacijo dela uslugo, saj ga bo koalicija zagotovo… »

Jelka Godec ostro poslanki Svobode: “Kdaj bo sistemski zakon, ki ste ga obljubili do junija?”

Nova 24TV 30.06.2023
Kozlovič, Godec Včeraj je poslanska skupina SDS pod vodstvom Jelke Godec vložila interpelacijo o delu in odgovornosti ministra za zdravje Danijela Bešiča Loredana, saj je minister odgovoren za mnoge prelomljene obljube, škodljive poteze in… »

Ministra čaka interpelacija, ga bo Golob podprl?

Zurnal24 30.06.2023
Predlagatelji interpelacije sami za razrešitev ministra nimajo dovolj glasov, v koalicijskih Gibanje Svoboda, SD in Levici pa so ob napovedi interpelacije zatrdili, da minister za zdaj uživa njihovo podporo. Predsednik vlade Robert Golob interpelacije… »

Vložena interpelacija zoper ministra za zdravje Danijela Bešiča Loredana

Savinjsko Šalaške 30.06.2023
Poslanci in poslanke Slovenske demokratske stranke so danes v Državni zbor Republike Slovenije vložili interpelacijo zoper ministra za zdravje Danijela Bešiča Loredana zaradi odgovornosti za vedno slabše razmere v zdravstvu ter serije neizpolnjenih… »

Napovedali interpelacijo ministra Bešiča Loredana

Gorenjski glas 30.06.2023
SDS: Razmere v zdravstvu vse slabše V poslanski skupini SDS so se ta teden odločili vložiti interpelacijo zoper ministra za zdravje Danijela Bešiča Loredana. Očitajo mu vse slabše razmere v zdravstvu ter serijo neizpolnjenih in prelomljenih obljub… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem