Povezane novice

Nika Križnar zmagovalka evropskih iger, Nika Prevc druga

RTV Slovenija 30.06.2023
Na evropskih igrah je tekma skakalk na veliki skakalnici v Zakopanah prinesla velik slovenski uspeh. Nika Križnar je zmagala, Nika Prevc je bila druga. Obe sta bili v ospredju že po prvi seriji. Nika Križnar je imela z daleč najboljšo daljavo prve… »

Orlici Niki zasenčili konkurenco v Zakopanah; Križnarjeva: Lepo se sveti

Delo 30.06.2023
Nika Križnar je suvereno zmagala na evropskih igrah na Poljskem, prva za njo mlada Nika Prevc. V soboto na veliki skakalnici še fantje. Smučarska skakalka Nika Križnar (277,4 točke) je na evropskih igrah v poljskih Zakopanah zmagala na veliki… »

Zlato za Niko Križnar, še tretja kolajna za Niko Prevc

SiolNET 30.06.2023
Slovenski športniki na evropskih igrah na Poljskem nadaljujejo z zbiranjem kolajn. Nika Križnar je bila na veliki skakalnici zlata, Nika Prevc pa srebrna. Slovenska tekmovalka v kikboksu Tyra Barada je bila uspešna v četrtfinalnem dvoboju in si je… »

Barada, Baloh in Gazvoda osvojile najmanj bron v kikboksu

RTV Slovenija 30.06.2023
Slovenske tekmovalke v kikboksu Tyra Barada, Urška Gazvoda in Tina Baloh so bile uspešne v četrtfinalnih dvobojih na evropskih igrah na Poljskem ter so si v Myslenicah priborile sobotne polfinalne obračune in s tem že najmanj bronaste medalje. V… »

Na zgodovinski tekmi dvojna zmaga naših orlic

Zurnal24 30.06.2023
Dvojna zmaga slovenskih smučarskih skakalk na evropskih igrah v Zakopanah. Smučarska skakalka Nika Križnar (277,4 točke) je na evropskih igrah v poljskih Zakopanah zmagala na veliki skakalnici. Druga je bila še ena Slovenka Nika Prevc (248,2), tretja… »

Tyra Barada že osvojila najmanj bron

Delo 30.06.2023
Prvo odličje za Slovenijo v kikboksu na Poljskem. Slovenska tekmovalka v kikboksu Tyra Barada je bila uspešna v četrtfinalnem dvoboju na evropskih igrah v Poljskem in si v Myślenicah priborila sobotni polfinalni obračun in s tem že najmanj bron. V… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem