Povezane novice

Z Miho Konciljo o bilbajskem uvodu po okusu Emiratov

RTV Slovenija 01.07.2023
Tadej Pogačar je že prvi dan oblekel eno od štirih majic na Dirki po Franciji. Sicer ne tiste, ki si jo najbolj želi, je pa rumeno oblekel njegov moštveni kolega Adam Yates. V zaključku je bil boljši od svojega dvojčka Simona. Odličen dan za… »

Tudi za nekdanjega zmagovalca Gira že konec Toura

Zurnal24 01.07.2023
Carapaz predčasno končal dirko po Franciji. Ekvadorski kolesarski as Richard Carapaz je moral zaradi zloma leve kolenske kapice predčasno končati dirko po Franciji, je na družbenih omrežjih sporočilo njegovo moštvo EF Education-EasyPost… »

Richard Carapaz že po prvi etapi končal dirko po Franciji

Delo 01.07.2023
Kolesarskega zvezdnika iz Ekvadorja je ustavila počena pogačica v levem kolenu. Ekvadorski kolesarski as Richard Carapaz je moral zaradi počene pogačice v levem kolenu predčasno končati dirko po Franciji, je sporočilo njegovo moštvo EF… »

Brata Yates obračunala za zmago, Pogačar sprintal za tretje mesto

SiolNET 01.07.2023
Britanec Adam Yates (UAE Emirates) je zmagovalec prve etape 110. Dirke po Franciji. V ciljnem sprintu v Bilbau je bil močnejši od brata dvojčka Simona iz moštva Jayco AlUla, Tadej Pogačar pa je uspeh moštva UAE Emirates dopolnil s tretjim mestom… »

Prvo etapo dobil Adam Yates, Pogačar prvi čez zadnji vzpon, Mas in Carapaz odstopila

RTV Slovenija 01.07.2023
V Bilbau se je začela 110. Dirka po Franciji. Uvodno, izjemno razgibano etapo, posejano s številnimi klanci, je dobil Adam Yates pred bratom Simonom. Tadej Pogačar je zasedel 3. mesto in ukradel štiri sekunde Jonasu Vingegaardu, ki je bil z istim… »

Ob rojstvu ga je brat dvojček prehitel, v Bilbau rumeni majici s Toura 2020 dodal nov mejnik

RTV Slovenija 01.07.2023
"Počutil sem se dobro, motor je prižgan," je Tadej Pogačar povzel uvodno etapo Dirke po Franciji, na kateri sta bila najboljša brata Yates. S suverenim dirkanjem in 3. mestom je razblinil še zadnje dvome o pripravljenosti po trojnem zlomu zapestja… »

Pogačar zna proslaviti: poglejte te gibe #video

SiolNET 01.07.2023
Za slovenskega kolesarskega asa Tadeja Pogačarja in njegovo ekipo UAE Emirates je uspešna uvodna etapa 110. Dirke po Franciji. Adam Yates jo je dobil, Pogačar pa je s tretjim mestom potrdil formo. In znali so proslaviti. Sportal Presrečni Britanec… »

Padec usoden: konec Toura za Carapaza in Masa

SiolNET 01.07.2023
Ekvadorski kolesarski as Richard Carapaz je moral zaradi zloma leve kolenske kapice predčasno končati dirko po Franciji, je potrdilo njegovo moštvo EF Education-EasyPost. Olimpijski prvak s cestne dirke v Tokiu je padel na spustu s predzadnjega… »

Presrečni Britanec razjasnil vse dvome: Tukaj smo zaradi Tadeja, svojega šefa

SiolNET 01.07.2023
Britanec Adam Yates bo prvi oblekel rumeno majico na dirki po Franciji. V soboto je v prvi etapi za štiri sekunde premagal svojega brata dvojčka Simona iz ekipe Jayco AlUla, uspeha svojega moštvenega kolega pri UAE Emirates pa se je nadvse razveselil… »

Sanjski začetek za brata Yates in Pogačarja

Delo 01.07.2023
Britanska dvojčka sta slavila dvojno zmago v uvodni etapi v Bilbau, slovenski zvezdnik pokazal, da je močnejši od tekmecev. Kakšen začetek Toura! Tako eksplozivne uvodne etape, kot smo jo videli v Baskiji, ni bilo že desetletja. Razpletla pa se je… »

Brata Yates izkoristila spogledovanje favoritov, Pogačar tretji

Dnevnik 01.07.2023
Britanec Adam Yates (UAE Team Emirates) je zmagovalec prve etape kolesarske dirke po Franciji. Na razgibani trasi v okolici Bilbaa je po 182 km ugnal svojega brata dvojčka Simona Yatesa (Jayco-AlUla) in slovenskega asa ter moštvenega kolega Tadeja… »

Zmagovalec etape: Tu je šef Pogačar

Zurnal24 01.07.2023
Brata Yates izkoristila spogledovanje favoritov, Pogačar tretji. Britanec Adam Yates (UAE Team Emirates) je zmagovalec prve etape kolesarske dirke po Franciji. Na razgibani trasi v okolici Bilbaa je po 182 km ugnal svojega brata dvojčka Simona Yatesa… »

Pogačar tretji, takoj za neverjetnima dvojčkoma Yates

Delo 01.07.2023
Tadej Pogačar je prišel v cilj tretji, takoj za dvojčkoma, bratoma Adamom in Simonom Yatesom. Kakšna etapa že na samem začetku Toura! Tadej Pogačar je že v beli majici. Zaključek prve etape 110. Toura je bil izjemen. Vsi smo pričakovali obračun… »

Že odpadla dva favorita, Pogi odščipnil nekaj sekund Jonasu

Zurnal24 01.07.2023
Prva etapa Toura že postregla s prvimi žrtvami. Na koncu obračun za zmago dvojčkov Yates, Tadej Pogačar pridobil štiri sekunde pred Jonasom Vingegaardom. Na 120. obletnico začetka prve dirke po Franciji se je v Bilbau začel tokratni Tour, že prva… »

Na Giru odpisal Rogliča, zdaj šokiral z napovedjo: "On bo zmagal na Touru!"

Zurnal24 01.07.2023
Če že ni zaupal slovenskemu šampionu na Giru, pa ima Jens Voigt popolno zaupanje v zmago Pogačarja na Touru. V soboto se z zelo zahtevno etapo v Baskiji začenja letošnja dirka po Franciji in organizatorji so letos pripravili že zelo zahteven prvi… »

Med Tourom lahko prisluhnete pogovorom med kolesarji in avtomobilom

Delo 01.07.2023
Prireditelji dirke po Franciji so dosegli dogovor s 17 od 22 ekip, da bodo lahko predvajali njihove radijske pogovore med športnimi direktorji in kolesarji. Dirka po Franciji se vsako leto želi še bolj približati občinstvu. Letos so se dolgo trudili… »

Pogačar tretjič ali Vingegaard drugič?

RTV Slovenija 01.07.2023
Z bilbajskim uvodom se bo odprl 110. Tour, spet s Slovencem v vlogi glavnih favoritov. Tokrat le eden, zmagovalec Gira se pripravlja na Vuelto. V najožjem krogu konkurentov za končno zmago je ob Tadeju Pogačarju le še lanski zmagovalec Jonas… »

To kolesarje čaka v spektakularni prvi etapi: Pogačar že prvi dan v rumenem?

Zurnal24 01.07.2023
V baskovskem Bilbau se začenja 110. francoska pentlja. S prvo etapo v okolici Bilbaa v Baskiji se bo danes začela 110. kolesarska dirka po Franciji. Na njej bodo nastopili trije Slovenci, Tadej Pogačar, Matej Mohorič in Luka Mezgec, eden od dveh… »

Vsi trije z velikimi načrti in jasnimi cilji

Dnevnik 01.07.2023
Čakanja je konec. Danes v Bilbau 176 kolesarjev ob 12.30 začenja 110. kolesarsko driko po Franciji. Med elito so tokrat trije slovenski kolesarji. Luka Mezgec (Jayco-AlUla), Matej Mohorič (Bahrain-Victorious) in Tadej Pogačar (UAE Emirates) so pred… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem