Povezane novice

Lillard želi zapustiti Portland, Reaves in Russell podaljšala z Lakersi

RTV Slovenija 01.07.2023
Zvezdnik Portlanda Damian Lillard je obvestil vodstvo kluba, da želi menjavo kluba. Miami, Philadelphia in LA Clippersi so že izrazili željo, da bi sklenili posel z Blazersi. Najraje bi odšel na Florido, saj zelo spoštuje trenerja Vročice Erika… »

Bomba! Dallas pripeljal tudi enega najboljših strelcev lige NBA

Zurnal24 01.07.2023
Mlajši izmed bratov Curry bo še tretjič v svoji karieri nosil dres Dallas Mavericks. Potem ko je sredi noči postalo jasno, da so se Dallas Mavericks le uspeli dogovoriti s svojim velikim zvezdnikom Kyriejem Irvingom za triletno podaljšanje pogodbe… »

Konec sage! Irving podpisal triletno pogodbo s to ekipo ...

Zurnal24 01.07.2023
Kyrie Irving ostaja Dončićev soigralec v Dallasu. Onstran Atlantika odmeva novica, da v ekipi Luke Dončića v severnoameriški košarkarski ligi še naprej ostaja eden največjih zvezdnikov lige NBA Kyrie Irving. Z vodstvom Dallas Mavericks se je… »

Kyrie Irving za 126 milijonov ostaja v Dallasu

Delo 01.07.2023
Dallas Mavericks so se s Kyriejem Irvingom dogovorili za novo pogodbo, v treh letih bo zaslužil 126 milijonov dolarjev. Draymond Green ostaja bojevnik. Ob polnoči 1. julija se je v ligi NBA uradno začel t.i. free agency, torej obdobje, ko igralci brez… »

Irving in Dončić bosta še naprej združevala moči

SiolNET 01.07.2023
Ameriški košarkarski zvezdnik Kyrie Irving bo tudi v prihodnje z Luko Dončićem sestavljal udarni dvojec Dallas Mavericks. Po poročanju tujih medijev sta se organizator igre, ki se je v Teksas preselil februarja, in klub dogovorila za novo triletno… »

Irving bo z Dončićem še tri leta tvoril udarni branilski par Dallasa

RTV Slovenija 01.07.2023
Kyrie Irving se je z vodstvom Dallasa dogovoril za triletno pogodbo. Prejel bo 126 milijonov ameriških dolarjev. Mavericksi bodo še naprej stavili na udarno branilsko navezo, ki jo sestavljata z Luko Dončićem. 31-letni Irving je osemkrat igral na… »

Irving ostaja Dončićev soigralec v Dallasu

Dnevnik 01.07.2023
Onstran Atlantika odmeva novica, da v ekipi Luke Dončića še naprej ostaja eden največjih zvezdnikov lige NBA Kyrie Irving. Z vodstvom Dallas Mavericks se je dogovoril za triletno pogodbo. Prejel bo 126 milijonov ameriških dolarjev (115 milijonov… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem