Povezane novice

Verstappen razred zase na sprinterski preizkušnji v Spielbergu

RTV Slovenija 01.07.2023
Max Verstappen (Red Bull) je dobil sprintersko preizkušnjo za Veliko nagrado Avstrije v Spielbergu. Dvakratni zaporedni svetovni prvak je za dobrih 20 sekund prehitel moštvenega kolega Sergia Pereza, tretji pa je bil Španec Carlos Sainz (Ferrari)… »

Niso ga prepoznali, bili so v šoku. A je že našel svoj "žmoht".

SiolNET 01.07.2023
V Red Bullovi ekipi formule 1 so bili šokirani, v kakšen psihološkem stanju se je po štirih letih k njim vrnil nekoč vselej prešerno nasmejani Daniel Ricciardo. Čeprav letos opravlja samo vlogo rezervnega dirkača, je spet postal stari Daniel, eden… »

Dež, izrivanja, prehitevanja in grdi pogledi. Osem točk prvaku.

SiolNET 01.07.2023
Na deveti veliki nagradi prvenstva formule 1, VN Avstrije, je bila sobota namenjena šprintu. Po najhitrejšem krogu opoldne na kvalifikacijah za šprint je Max Verstappen (Red Bul) nato tudi dobil 35 minut in dobrih 100 kilometrov dolgo šprintersko… »

Max Verstappen razred zase na šprinterski preizkušnji v Spielbergu

Delo 01.07.2023
Dvakratni zaporedni svetovni prvak formule 1 je za dobrih 20 sekund ugnal Sergia Pereza. Nizozemec Max Verstappen (Red Bull) je bil najhitrejši na šprinterski preizkušnji za veliko nagrado Avstrije v Spielbergu. Dvakratni zaporedni svetovni prvak… »

Verstappen s prvega mesta na sprinterski dirki

Dnevnik 01.07.2023
Nizozemski zvezdnik Max Verstappen (Red Bull) bo s prvega startnega mesta začel sprintersko preizkušnjo za veliko nagrado Avstrije v Spielbergu. Dvakratni zaporedni svetovni prvak formule 1 je bil v današnjem kvalifikacijskem obračunu boljši od… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem