Povezane novice

Pogačar spet tretji, rumena majica ostaja na Yatesu

Delo 02.07.2023
Na vrhu Jaizkibela je napadel Pogačar, sledil mu je lahko samo Vingegaard. Njun beg je trajal do konca spusta z Jaizkibela. Še ena zelo napeta etapa od starta do cilja. Za kolesarji je najdaljša etapa na letošnji dirki vseh dirk. Minila je v zelo… »

Presenetljiva zmaga Lafayja, Pogačar dobil dvoboj z Vingegaardom na vrhu zadnjega vzpona

RTV Slovenija 02.07.2023
Na drugi etapi Dirke po Franciji je zmagal Francoz Victor Lafay (Cofidis). Dodatno vznemirljivost je prinesel bonus na zadnjem vzponu, na vrhu katerega je bil prvi Tadej Pogačar. Slovenski šampion je v cilju zasedel 3. mesto, drugi je bil Wout van Aert… »

#video Uvod v Baskiji po Pogačarjevih željah

Dnevnik 02.07.2023
Uvodno etapo 110. kolesarske dirke po Franciji je v soboto dobil Britanec Adam Yates (UAE Team Emirates), drugo včeraj pa Francoz Victor Lafay (Cofidis). Slovenski as Tadej Pogačar (UAE Team Emirates) je bil obakrat tretji, v skupnem seštevku pa… »

Francoz v sedmih nebesih: Premagal sem Van Aerta in Pogačarja, noro!

SiolNET 02.07.2023
Mnogi so se danes spraševali, kako smiselno je garanje kolesarjev Pogačarjeve ekipe UAE Emirates na čelu glavnine skozi domala cel dan na najdaljši etapi 110. Dirke po Franciji, a jim je na koncu uspelo doseči domala vse, kar so si želeli. Ubranili… »

Pogačar vzel Jonasu nove sekunde, Francozu uspelo presenečenje

SiolNET 02.07.2023
Zmagovalec druge etape letošnjega Toura je Francoz Victor Lafay (Cofidis). Tadej Pogačar (UAE Emirates) je sprintal za drugo mesto, a bil za las prekratek v dvoboju z Woutom Van Aertom (Jumbo-Visma). Rumeno majico je zadržal Adam Yates (UAE Emirates)… »

Tako se je po drugi etapi smejalo Pogačarju

Zurnal24 02.07.2023
Tadej Pogačar je v drugi etapi Toura skupno vzel 12 sekund (sedem več kot njegov prvi konkurent Jonas Vingegaard), zato je bil v cilju v San Sebastianu upravičeno dobre volje. "Načrt je bil, da napademo bonus sekunde in zmagamo etapo. Etape nismo… »

Druga etapa: izjemen dan za Pogačarja, toliko sekund je ukradel Vingegaardu

Zurnal24 02.07.2023
Drugo etapo Toura 2023 je presenetljivo dobil Francoz Victor Lafay. Tadej Pogačar je Dancu Jonasu Vingegaardu skupno danes ukradel sedem sekund (štiri v cilju, tri na gorskem cilju na Jaizkibel). Druga etapa Dirke po Franciji 2023 je potekala na… »

Pogačar poskrbel tudi za plesni vložek in postal hit na omrežju

Zurnal24 02.07.2023
Tadej Pogačar je bil izjemno vesel uspeha moštvenega kolega. Tadej Pogačar je bil po včerajšnji etapi navdušen nad zmago moštvenega kolega Adama Yatesa. Že ob prihodu v cilj, ko je s tretjim mestom zabeležil štiri bonus sekunde, je slovenski as… »

To danes čaka Pogačarja, spominja na slovito klasiko

Zurnal24 02.07.2023
Pred kolesarji na Touru nov razgiban dan v Baskiji. Danes bo na kolesarski dirki po Franciji na sporedu še ena razgibana baskovska etapa. Začela se bo v Vitoria-Gasteizu in končala po 208,9 km v San Sebastianu. Slovenski as Tadej Pogačar v skupnem… »

Pol manjši zaostanek Danca kot po lanski uvodni etapi

RTV Slovenija 02.07.2023
UAE Emirates je pokvaril taktični načrt Jumba Visme, Adam Yates pa je speljal rumeno majico Woutu van Aertu. A uvodno etapo je pričakovano zaznamoval dvoboj Jonas Vingegaard – Tadej Pogačar. "Adut rumenega Yatesa mora UAE izkoristiti že v… »

Pred kolesarji na Touru nov razgiban dan v Baskiji

Dnevnik 02.07.2023
Danes bo na kolesarski dirki po Franciji na sporedu še ena razgibana baskovska etapa. Začela se bo v Vitoria-Gasteizu in končala po 208,9 km v San Sebastianu. Slovenski as Tadej Pogačar v skupnem seštevku zaseda tretje mesto, v drugi etapi pa bo… »

Razgiban dan v Baskiji pisan na kožo Pogačarju

Delo 02.07.2023
Druga etapa dirke po Franciji je dolga kar 209 km in prinaša 2900 višinskih metrov. Spominja na klasiko San Sebastian. Pogačar ima prednost pred Vingegaardom. Danes bo na kolesarski dirki po Franciji na sporedu še ena razgibana baskovska etapa… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem