Povezane novice

Babica ubitega najstnika pozvala h končanju nasilja, protestniki napadli dom enega od županov

RTV Slovenija 02.07.2023
V Franciji so peto noč potekali protesti proti policijskemu nasilju. Čeprav je bilo zaradi vandalizma in nasilja aretiranih 719 ljudi, so oblasti presodile, da je bila noč nekoliko mirnejša od prejšnjih. Babica umrlega je pozvala h končanju nasilja… »

Sorodniki ubitega Nahela pozivajo h končanju izgredov

Dnevnik 02.07.2023
Babica ubitega najstnika in tudi drugi sorodniki so v izjavah za medije začeli izgrednike, ki po njihovi oceni izrabljajo smrt Nahela, začeli pozivati h končanju napadov in vandaliranja. Še tretjo noč zapore so se po mestih razvrstile policijske… »

Babica ubitega najstnika: "Prenehajte!"

Zurnal24 02.07.2023
Poziv h koncu nemirov, ki pretresajo Francijo. Babica 17-letnika, čigar smrt je ta teden sprožila večdnevne izgrede in nasilje po vsej Franciji, je na televiziji pozvala h koncu nemirov, poročajo tuje tiskovne agencije. "Vse, ki razbijajo stvari… »

Babica ubitega najstnika pozvala h koncu izgredov v Franciji #video

SiolNET 02.07.2023
Babica 17-letnika, čigar smrt je ta teden sprožila večdnevne izgrede in nasilje po vsej Franciji, je danes na televiziji pozvala h koncu nemirov. V več francoskih mestih so se namreč že peto noč zapored nadaljevali nemiri. Čeprav so zaradi… »

Spletni hit sredi kaosa: "Tipično francosko!"

Zurnal24 02.07.2023
Francija je v primežu ostrih protestov, a nekateri se ne pustijo motiti. Po smrti 17-letnega Nahela M. so se sinoči že peto noč zapored odvili protesti po večjih francoskih mestih. O večjih nemirih so poročali iz Pariza, Marseilla in Lyona, o… »

V streljanju na jugu Baltimora dva mrtva

Delo 02.07.2023
ZDA imajo več strelnega orožja kot prebivalcev, zato imajo najvišjo stopnjo smrti zaradi strelnega orožja med vsemi razvitimi državami. V množičnem streljanju v mestu Baltimore na vzhodni obali ZDA sta bila po najnovejših podatkih policije minulo… »

[Video] Nemiri in nasilje v Franciji so se razširili tudi v Belgijo in Švico

Nova 24TV 02.07.2023
Nemiri v Strasbourgu Francoske oblasti so peto noč nemirov, ki jih je sprožil incident, v katerem je umrl Nahel Makouz, aretirale več kot 2 tisoč protestnikov, vendar je bila sobotna noč mirnejša kot druge. V nedeljo do 3. ure zjutraj je bilo po… »

Aretiranih več kot 700 oseb, župan prijavil poskus umora

Zurnal24 02.07.2023
Po večjih francoskih mestih so se v noči na nedeljo nadaljevali nasilni protesti. V več francoskih mestih so se peto noč zapored nadaljevali nemiri, ki so izbruhnili po smrti 17-letnika, ki ga je med nadzorom prometa ubil policist. Čeprav so zaradi… »

Nemiri v Parizu, Marseillu in Lyonu, policija aretirala več kot 700 ljudi

Delo 02.07.2023
Protesti so izbruhnili po smrti najstnika francosko-alžirskega porekla. Nanj je policist v pariškem predmestju Nanterre streljal v torek zvečer. V več francoskih mestih so se peto noč zapored nadaljevali nemiri, ki so izbruhnili po smrti 17-letnika… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem