Povezane novice

Ukrajina z nenavadno izbiro: med sponzorje vojne uvrstila novo podjetje

SiolNET 03.07.2023
Ukrajina je danes britansko skupino Unilever, ki med drugim proizvaja prehrambne izdelke in izdelke za osebno nego, uvrstila na seznam mednarodnih sponzorjev vojne, češ da še naprej ustvarja dobiček s poslovanjem v Rusiji in s plačevanjem davkov… »

V ruskem napadu z brezpilotniki na Sumi ubita dva človeka in več ranjenih

RTV Slovenija 03.07.2023
Ukrajinski uradniki poročajo, da sta bila v ruskem napadu z brezpilotnimi letalniki na mesto Sumi ubita dva človeka, še najmanj 19 je ranjenih. V nedeljo je umrla ukrajinska pisateljica Viktorija Amelina, ki je bila poškodovana v napadu na Kramatorsk… »

Ukrajina / »Vsepovsod potekajo srditi spopadi, situacija je zapletena«

Mladina 03.07.2023
Ruske oborožene sile naj bi dosegle napredek na fronti v vzhodni Ukrajini, na jugu države pa naj bi delne uspehe dosegla ukrajinska vojska. "Ruske oborožene sile so dosegle napredek na fronti v vzhodni Ukrajini, na jugu države pa je delne uspehe… »

Ruske oborožene sile dosegle napredek na fronti v vzhodni Ukrajini

Dnevnik 03.07.2023
Ruske oborožene sile so dosegle napredek na fronti v vzhodni Ukrajini, na jugu države pa je delne uspehe dosegla ukrajinska vojska, je v nedeljo zvečer sporočila namestnica ukrajinskega obrambnega ministra Hana Maljar. Na družbenih omrežjih je… »

Ukrajinske sile se soočajo z močnim odporom sovražnika in minskimi polji

Delo 03.07.2023
Ukrajinske sile so sicer dosegle določen napredek v dolgopričakovani protiofenzivi, ki so jo začele prejšnji mesec. Ruske oborožene sile so dosegle napredek na fronti v vzhodni Ukrajini, na jugu države pa je delne uspehe dosegla ukrajinska vojska… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem