Povezane novice

Umrl je 19-letni vnuk Roberta De Nira

24ur 03.07.2023
Umrl je Leandro De Niro Rodriguez, vnuk Roberta De Nira. Žalostno vest je sporočila dečkova mama in hči hollywoodskega igralca Drena De Niro. 51-letnica je tragično novico delila v objavi na družbenem omrežju Instagram, kjer pa ni razkrila… »

Umrl 19-letni vnuk Roberta De Nira

Zurnal24 03.07.2023
Vzrok smrti še ni znan. Družina De Niro je utrpela nepredstavljivo izgubo. Vnuk Roberta De Nira, Leandro De Niro, je umrl. Novico je na svojem Instagramu delila njegova mama Drena De Niro, ki je zapisala: "Moj čudoviti sladki angel. Ljubila sem te od… »

Tragično: pri 19 letih umrl vnuk Roberta De Nira

SiolNET 03.07.2023
Pri 19 letih je umrl Leandro De Niro Rodriguez, vnuk ameriškega igralca Roberta De Nira, poroča revija People. Novico o sinovi smrti je na svojem profilu na Instagramu potrdila De Nirova posvojena hči in Leandrova mati Drena. Vzrok njegove smrti še ni… »

Vnuk Roberta De Nira umrl pri 19 letih

Necenzurirano 03.07.2023
Leandro De Niro Rodriguez je bil sin De Nirove posvojene hčerke Drene in umetnika Carlosa Rodrigueza, novico o njegovi smrti pa je na Instagramu delila dečkova mama. Drena vzroka smrti sicer ni razkrila, je pa delila sliko svojega sina in ganljiv zapis… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem