Povezane novice

Zaradi plazu se je iztiril vlak, od srede naj bi promet potekal po voznem redu

RTV Slovenija 04.07.2023
Nočna neurja so povzročala težave predvsem v osrednjem delu države. V Ljubljani, Kranju in Zasavju je voda zalivala objekte in cestišča. Na relaciji Zidani Most–Ljubljana se je iztiril vlak, ki je naletel na plaz, drug plaz pa je delno zasul tudi… »

VIDEO in FOTO: Dramatične razmere v Zasavju; hudourniki besneli, plaz zasul avtobus, odkrilo streho gimnazije ...

Necenzurirano 04.07.2023
V delih Slovenije so lahko včeraj prebivalci spremljali šviganje strel in divjanje neviht s hudimi nalivi. Najhuje so jo odnesli v Zasavju. Pestre vremenske razmere so se zavlekle v pozne nočne ure, pri čemer so bili izjemnih nalivov deležni predvsem… »

Del strehe na litijski gimnaziji odneslo in vrglo na drugi del strehe

Delo 04.07.2023
Neurje z obilnim deževjem in močnim vetrom, ki je sinoči zajelo območje Ljubljane in se nato pomikalo proti vzhodu države, je povzročilo nekaj nevšečnosti. Neurje z obilnim deževjem in močnim vetrom, ki je sinoči okoli 20. ure zajelo območje… »

#video Posledice neurij: iztirjenje vlaka, plaz zasul avtobus, v Ljubljani v podvozu ujet avto, v Litiji odneslo streho šole

Dnevnik 04.07.2023
Popoldan in zvečer je dele Slovenije zajelo neurje z obilnim deževjem in močnim vetrom. Okoli osme ure zvečer se je razbesnelo nad Ljubljano, kjer je na Celovški cesti zalilo podvoz, v katerem je obstal avto, v Zasavju je en plaz poškodoval avtobus… »

PODIRALO DREVJE, RAZKRIVALO STREHE: Kamniti plaz zasul avtobus, poškodovana dva potnika (FOTO, VIDEO)

Regional 04.07.2023
Neurje z obilnim deževjem in močnim vetrom, ki je sinoči okoli 20. ure zajelo območje Ljubljane in se nato pomikalo proti vzhodu države, je povzročilo kar nekaj nevšečnosti. Po poročanju Uprave RS za zaščito in reševanje je zalilo več… »

Huda ura: Iztiril vlak, zasulo avtobus, poškodovana dva potnika

Zurnal24 04.07.2023
Zaradi plazu se je iztiril vlak na relaciji Zidani Most-Ljubljana. Na delovišču ceste Zagorje ob Savi-Litija, je kamniti plaz delno zasul in poškodoval avtobus. Nekatere dele Slovenije je sinoči zajelo obilno deževje, najhuje je bilo v Ljubljani in v… »

Veter odkril gimnazijo, plaz delno zasul avtobus

SiolNET 04.07.2023
Včeraj okoli 20. ure je nevihta z močnim deževjem in vetrom zajela območje Ljubljane in se pomikala proti vzhodu države. Skupno so zaradi neurja z obilnim deževjem in močnim vetrom zabeležili 39 dogodkov, od tega največ na območju Ljubljane. Na… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem