Povezane novice

Eden najbogatejših Slovencev v težavah

Zurnal24 04.07.2023
Poskus reševanja skupine Studio Moderna naj ne bi potekal, kot bi si lastnik želel. Skupina Studio Moderna, v lasti enega nekoč najbogatejših Slovencev Sandija Češka, se je znašla v težavah, poroča portal 24ur.com. Češko je za 24 ur potrdil, da… »

Studio Moderna se spogleduje s koncem, zmanjkuje tudi za plače

Dnevnik 04.07.2023
Sandi Češko, nekoč najbogatejši Slovenec, ki je bil še novembra lani na 10. mestu te lestvice, se spogleduje s propadom svojega podjetja Studio Moderna. Tega je poskušal rešiti tudi s pomočjo prodaje patentov in blagovnih znamk pidovskemu tajkunu… »

Imperij Sandija Češka propada. Ga čaka pristan v javni upravi?

Nova 24TV 04.07.2023
Člana nekdanjega Foruma 21: bivši partijski šef Milan Kučan in podjetnik Sandi Češko (Foto: STA) Nedavno smo poročali, da je nekdanji najbogatejši Slovenec Sandi Češko, član Socialnih demokratov in maziljenec predzadnjega šefa slovenskih… »

Sandi Češko: Ni res, da je konec sodelovanja z Darkom Horvatom

SiolNET 04.07.2023
"Ni res, da je konec sodelovanja. Podjetje Dormeo AG je kupilo blagovne znamke in to je to. Posel teče naprej," je poročanje spletnega portala Necenzurirano.si, da se je privatizacijski tajkun Darko Horvat po manj kot dveh mesecih umaknil iz operacije… »

Konec je: Češko in Horvat sta se razšla, denarja za plače ni več

Necenzurirano 04.07.2023
Načrti Sandija Češka, še lani drugega najbogatejšega Slovenca, se podirajo kot hišica iz kart. Tudi največji domači privatizacijski tajkun ga ne bo pomagal reševati. Temni oblaki nad Studiom Moderna Zakaj je počilo med Češkom in Horvatom… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem