Povezane novice

V ruskih napadih v Ukrajini nove smrtne žrtve

Delo 04.07.2023
Po navedbah regijskih oblasti sta v Hersonu v topniškem napadu umrla dva človeka, Sumi pa je bil v ponedeljek tarča napada z dronom, umrli so trije ljudje. Na jugu in severovzhodu Ukrajine so ruski napadi terjali nove smrtne žrtve. Po navedbah… »

Medvedjev razkril, koliko nabornikov se je letos pridružilo ruski vojski

SiolNET 04.07.2023
Nekdanji ruski predsednik Dmitrij Medvedjev je v videonagovoru trdil, da se je od začetka leta ruski vojski pridružilo 185 tisoč nabornikov, saj si Moskva prizadeva okrepiti sile, ki so utrpele velike izgube v Ukrajini. This morning, a kamikaze drone… »

Napad na Pervomajskij - ranjenih 38 ljudi, 12 otrok. V rusko vojsko letos 185.000 vojakov.

RTV Slovenija 04.07.2023
Ukrajinski uradniki so sporočili, da je bilo v ruskem napadu v pokrajini Harkov ranjenih 38 ljudi, med njimi 12 otrok. Pred tem je v napadih na jugu in severovzhodu države umrlo pet ljudi. Moskvo je napadlo pet brezpilotnikov. Guverner Harkova Oleg… »

Putin: Rusija se bo še naprej upirala zahodnim sankcijam

RTV Slovenija 04.07.2023
Rusija se bo še naprej upirala sankcijam, ki so jih uvedle zahodne države, je v videonagovoru na vrhu Šanghajske organizacije za sodelovanje (SCO) sporočil ruski predsednik Vladimir Putin. "Rusija se bo še naprej upirala vsem zunanjim pritiskom… »

VEČ BREZPILOTNIH LETAL ZJUTRAJ NAPADLO MOSKVO: Pet so jih sestrelili (VIDEO)

Regional 04.07.2023
Ruska protiletalska obramba je davi blizu Moskve sestrelila pet dronov, je sporočilo rusko obrambno ministrstvo. Dogajanje so v Kremlju označili za teroristično dejanje, ki da ga je blizu ruske prestolnice in v moskovski regiji načrtoval Kijev. Žrtev… »

Droni nad Moskvo in ukrajinske sile pred Bahmutom

Nova 24TV 04.07.2023
Foto: posnetek zaslona Visegrád 24, Twitter Dva brezpilotna letala so prestregli na nebu nad moskovsko regijo in enega v sosednji regiji Kaluga, je v torek poročala ruska državna tiskovna agencija TASS. Droni se ne glede na njihov (ne)dokazan izvor… »

Rusija sporočila, da je odbila napad Ukrajine na Moskvo

Mladina 04.07.2023
Rusko obrambno ministrstvo je sporočilo, da so odbili napad petih ukrajinskih brezpilotnih letalnikov na Moskvo in okolico. Ruska protiletalska obramba je davi blizu Moskve sestrelila pet dronov, je sporočilo rusko obrambno ministrstvo. Dogajanje so v… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem