Povezane novice

Vipotnik že v Bordeauxu: "Dobrodošel Žan!"

SiolNET 05.07.2023
Nekdanji član Maribora in najboljši strelec minule sezone 1. SNL Žan Vipotnik se je danes že predstavil v dresu svojega novega kluba, francoskega drugoligaša Bordeauxa. Manchester United je predstavil javnosti prvega poletnega novinca Masona Mounta… »

Znana usoda Carla Ancelottija

SiolNET 05.07.2023
Italijanski nogometni strateg Carlo Ancelotti bo vodil madridski Real še v sezoni 2023/24, nato pa se bo lotil novega izziva v bogati trenerski karieri. Postal bo selektor Brazilije, petkratnih svetovnih prvakov, ki jih bo prvič vodil junija 2024 na… »

Nogometni otrok Chelseaja postal rdeči vrag

SiolNET 05.07.2023
Angleški nogometni klubski velikan Manchester United je ponosno predstavil prvo veliko poletno okrepitev. Iz Chelseaja je prišel angleški reprezentant Mason Mount, ki komaj čaka, da zaigra za rdeče vrage. "Nikoli ni lahko zapustiti kluba, s katerim… »

Potrjeno: Luis Enrique novi trener PSG

SiolNET 05.07.2023
Španski strateg Luis Enrique je novi trener francoskega velikana Paris Saint-Germaina, je klub danes sporočil na spletni strani. Triinpetdesetletnik iz Gijona je med novembrom 2019 in decembrom 2022 vodil špansko reprezentanco, s PSG pa je podpisal… »

Vipotnik uradno v drugo francosko ligo k Bordeauxu

RTV Slovenija 05.07.2023
Žan Vipotnik, v minuli sezoni najboljši strelec Prve lige Telemach, zapušča Maribor in bo kariero nadaljeval pri Bordeauxu v drugi francoski ligi, sta uradno sporočila oba kluba na svojih spletih kanalih. Tako Maribor na svoji spletni strani kot… »

Veliko ime na klopi PSG-ja

Zurnal24 05.07.2023
Luis Enrique novi trener PSG. Španski strateg Luis Enrique je novi trener francoskega velikana Paris Saint-Germaina, je klub danes sporočil na spletni strani. Triinpetdesetletnik iz Gijona je med novembrom 2019 in decembrom 2022 vodil špansko… »

Luis Enrique sedel na vroči stolček PSG-ja

RTV Slovenija 05.07.2023
Španski trener in nekdanji nogometaš Luis Enrique je novi trener francoskega velikana Paris Saint-Germaina. Podpisal je dvoletno pogodbo. "Navdušen sem nad tem, da sem se pridružil PSG-ju. Upam, da bom ob tej izkušnji užival. Lepo je spoznati nove… »

Carlo Ancelotti od junija 2024 brazilski selektor

Delo 05.07.2023
Sloviti italijanski trener bo najprej odslužil še eno sezono na klopi nogometašev Reala iz Madrida. Vodilni možje brazilske nogometne reprezentance od razočaranja na lanskem svetovnem prvenstvu ne skrivajo želje, da bi skrb za moštvo prevzel Carlo… »

Znano, kaj bo po izteku pogodbe z Realom počel Ancelotti

Zurnal24 05.07.2023
Italijanski nogometni trener Carlo Ancelotti naj bi prihodnje leto, ko se mu izteče pogodba z Real Madridom, prevzel brazilsko nogometno reprezentanco. Italijanski nogometni strokovnjak Carlo Ancelotti bo po juniju 2024 prevzel selektorsko službo v… »

Fernando Diniz prevzel Brazilijo, odprta vrata za Carla Ancelottija

RTV Slovenija 05.07.2023
Italijanski nogometni strokovnjak Carlo Ancelotti bo po juniju 2024 prevzel selektorsko službo v brazilski reprezentanci, je poročala francoska tiskovna agencija AFP, sklicujoč se na vire znotraj brazilske nogometne zveze. Iz zveze so sicer sporočili… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem