Povezane novice

Bodo vodstvo CSD in minister Mesec v zvezi s smrtjo otroka v avtu odstopili?

Nova 24TV 05.07.2023
Foto: Freepik Tragična usoda komaj dveletnega dečka, ki je prejšnji mesec umrl v razgretem avtomobilu, je pretresla vso Slovenijo. Človek namreč zelo težko razume, kako lahko nekdo kar “pozabi” majhnega otroka v avtu. Še posebej pa je… »

Po smrti otroka v razgretem avtomobilu uvedli preiskavo CSD-ja Savinjsko-Šaleška

RTV Slovenija 05.07.2023
Na Centru za socialno delo Savinjsko-Šaleška so uvedli notranjo revizijo. Policisti so namreč na domu matere otroka, ki je umrl v razgretem avtomobilu, v preteklosti že posredovali v podobnem dogodku in o tem obvestili CSD, ki družine ni obiskal na… »

CSD VEDEL, A NI UKREPAL? Ni bilo prvič, da je mati pustila otroka v avtu

Regional 05.07.2023
Na Centru za socialno delo (CSD) Savinjsko-Šaleška so uvedli notranjo revizijo, poroča portal N1. Policisti so namreč na domu matere otroka, ki je umrl v razgretem avtomobilu, v preteklosti že posredovali v podobnem dogodku in o tem obvestili CSD… »

Ukrep kot posledica smrti otroka v razgretem avtu

Zurnal24 05.07.2023
Na Centru za socialno delo (CSD) Savinjsko-Šaleška so uvedli notranjo revizijo. Policisti so namreč na domu matere otroka, ki je umrl v razgretem avtomobilu, v preteklosti že posredovali v podobnem dogodku in o tem obvestili CSD. Strokovni delavci v… »

Po smrti otroka v avtu na CSD Savinjsko-Šaleška uvedli notranjo revizijo

Delo 05.07.2023
Policisti elementov kaznivega dejanja takrat sicer niso odkrili, so pa o dogajanju obvestili CSD. Na Centru za socialno delo (CSD) Savinjsko-Šaleška so uvedli notranjo revizijo, poroča portal N1. Policisti so namreč na domu matere otroka, ki je umrl v… »

N1: Po smrti otroka v avtu na CSD uvedli notranjo revizijo

Dnevnik 05.07.2023
Na Centru za socialno delo (CSD) Savinjsko-Šaleška so uvedli notranjo revizijo, poroča portal N1. Policisti so namreč na domu matere otroka, ki je umrl v razgretem avtomobilu, v preteklosti že posredovali v podobnem dogodku in o tem obvestili CSD… »

Neuradno: to ni bilo prvič, da sta 35-letnica in njen partner otroka pustila v avtu

SiolNET 05.07.2023
35-letna mama in njen 38-letni partner iz Sv. Lovrenca pri Preboldu dveletnega malčka, ki je umrl v razbeljenem avtu, po neuradnih informacijah nista prvič pustila v avtomobilu, piše portal N1. Podoben primer se je, kot poroča N1, zgodil že letos… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem