Povezane novice

Ponoči bo marsikomu spanec grenila napovedana vremenska fronta

Delo 05.07.2023
Nevihtna aktivnost se bo zavlekla pozno v noč. Pojavljali se bodo tudi močan vetrovni piš in strele. Po dnevu premora in stanovitnega vremena se je danes v Slovenijo znova vrnilo nevihtno vreme, ponekod znova toča. Arso je za popoldne, zvečer in prvi… »

Oranžno opozorilo za vso Slovenijo

RTV Slovenija 05.07.2023
Agencija RS za okolje (Arso) opozarja, da bodo zvečer in v prvem delu noči na četrtek v večjem delu Slovenije mogoča krajevna neurja. Arso je za celotno območje države izdal oranžno vremensko opozorilo. Napovedali so možnost močnejših nalivov s… »

Arso za celotno državo izdal oranžno opozorilo #foto #video

SiolNET 05.07.2023
Agencija za okolje (Arso) opozarja, da bodo danes zvečer in v prvem delu noči na četrtek v večjem delu Slovenije možna krajevna neurja. Arso je za celotno območje države prav tako izdal oranžno vremensko opozorilo. Napovedali pa so tudi možnost… »

Čez Dolenjsko "konkreten pas močnejših neviht," padala tudi toča

Necenzurirano 05.07.2023
Vremenski portal Neurje.si je za danes napovedal burno vremensko dogajanje. Prve nevihtni oblaki so se zbrali na zahodu države in okoli poldneva krenili proti notranjosti. Glavnina dogajanja se je popoldne preselila na Dolenjsko. Nevihtna linija se je… »

Arso izdal novo opozorilo: Nevihtni pas se pomika preko države

Zurnal24 05.07.2023
V osrednjem delu države so se že razvile prve nevihte. Agencija za okolje je izdala oranžno opozorilo. "V osrednjem delu države so se že razvile prve nevihte, ki se širijo proti vzhodu, severovzhodu. Tudi satelitska slika oblačnosti kaže malce… »

Nevihte lahko prerastejo v neurja, tukaj bo najhuje

Zurnal24 05.07.2023
Popoldne lahko pričakujemo, da se bodo po državi razvile nevihte, ki lahko prerastejo v neurja. Pred prihodom vremenske motnje bodo predvsem nad hribovitimi predeli Slovenije nastale posamezne predfrontalne plohe in nevihte. "V popoldanskih urah pa bo… »

Novice dneva »

Izdana mednarodna tiralica za Benjaminom Netanjahujem

Zurnal24 pred 5 uramiše 5 povezanih

V Iranu potrdili smrt predsednika Raisija

Mladina pred 8 uramiše 5 povezanih

Dobra in slaba novica za Roberta Goloba

Zurnal24 pred 37 minutamiše 1 povezana
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem