Povezane novice

Slovenec na Pelješcu: Samozadovoljeval se je pred 7-letno deklico

Zurnal24 05.07.2023
Na hrvaškem polotoku Pelješcu so prijeli 31-letnega slovenskega državljana iz Domžal, ki so ga ujeli pri samozadovoljevanju ob sedemletni deklici. Početje je opazila njena mama, ki je poklicala policijo. Domžalčan je v enem od kampov v Orebiću… »

Na Pelješcu pridržali 31-letnega Slovenca zaradi samozadovoljevanja pred otrokom

RTV Slovenija 05.07.2023
Policija je na polotoku Pelješac na jugu Hrvaške pridržala 31-letnega slovenskega državljana, ki naj bi se samozadovoljeval pred sedemletno deklico. Sodišče v Dubrovniku je za moškega odredilo enomesečni pripor. Slovenskega državljana so… »

Slovenec, ki se je na Pelješcu samozadovoljeval pred sedemletnico, pristal v priporu

Dnevnik 05.07.2023
31-letni Slovenec je v kampu v Orebiću na polotoku Pelješac na stranišče sledil sedemletni deklici, kjer se je pred njo začel samozadovoljevati. Dekličina mama ga je prijavila. Moški, šlo naj bi za v preteklosti že obsojenega pedofila, je pristal… »

Na Pelješcu pridržali Slovenca zaradi samozadovoljevanja pred otrokom

Delo 05.07.2023
Razlog za pripor je bilo tudi dejstvo, da je zaradi enakega kaznivega dejanja že odslužil leto in pol zaporne kazni v Sloveniji. Policija je na polotoku Pelješac na jugu Hrvaške pridržala 31-letnega slovenskega državljana, ki naj bi se… »

Na Pelješcu pridržali 31-letnega Slovenca zaradi samozadovoljevanja pred otrokom

SiolNET 05.07.2023
Policija je na polotoku Pelješac na jugu Hrvaške pridržala 31-letnega slovenskega državljana, ki naj bi se samozadovoljeval pred sedemletno deklico, danes poroča Dubrovački vjesnik. Sodišče v Dubrovniku je za moškega odredilo enomesečni pripor… »

V KAMPU NA PELJEŠCU SLOVENEC MASTURBIRAL PRED 7-LETNO DEKLICO: Gre za že obsojenega pedofila

Regional 05.07.2023
V kampu v Orebiću na Pelješcu so aretirali 31-letnega Slovenca, ki se je samozadovoljeval pred 7-letno deklico, poroča Dubrovački vjesnik. Kot je za medije potrdil preiskovalni sodnik iz Dubrovnika Pero Miloglav, je deklica Poljakinja, ki je bila na… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem