Povezane novice

Nov Ročnikov "brodolom": Sodišče ni ugodilo alternativnemu prestajanju zaporne kazni

Dnevnik 05.07.2023
Tomaž Ročnik je doživel nov »brodolom«. Minuli konec tedna je v bližini marine Punat ob otoku Krku nasedla njegova 11,6-metrska jahta Tomy. Sedaj pa je, po poročanju Večera, ostal še brez možnosti za alternativno prestajanje zaporne kazni v… »

Sodišče Ročniku ni odobrilo alternativnega prestajanja kazni

RTV Slovenija 05.07.2023
Celjsko okrožno sodišče je zavrnilo prošnjo nekdanjega lastnika Klasja Tomaža Ročnika za alternativno prestajanje dosojene zaporne kazni v obliki družbenokoristnih del oz. z zaporom ob koncu tedna. Po poročanju časopisa Večer sta bila Tomaž… »

Nasedli poslovnež Ročnik vendarle mora v zapor

Necenzurirano 05.07.2023
Mnogi so se spraševali, kako je razvpiti Velenjčan namesto v zaporu pristal na hrvaških pečinah. Po odločitvi sodišča ne bo delal v korist družbe. Velenjski poslovnež Tomaž Ročnik, ki je minuli vikend razburjal tako slovensko kot hrvaško… »

Večer: Sodišče Ročniku ni odobrilo alternativnega prestajanja kazni

SiolNET 05.07.2023
Celjsko okrožno sodišče je zavrnilo prošnjo nekdanjega lastnika Klasja Tomaža Ročnika za alternativno prestajanje dosojene zaporne kazni v obliki družbenokoristnih del oz. z zaporom ob koncu tedna, poroča Večer. Odločitev še ni pravnomočna… »

Sodišče Ročniku ni odobrilo alternativnega prestajanja kazni

Delo 05.07.2023
Sodišče je zavrnilo prošnjo nekdanjega lastnika Klasja Tomaža Ročnika za alternativno prestajanje dosojene zaporne kazni, poroča Večer. Celjsko okrožno sodišče je zavrnilo prošnjo nekdanjega lastnika Klasja Tomaža Ročnika za alternativno… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem