Povezane novice

Ukrajinski poveljnik: Protiofenziva poteka po načrtih, pobuda je v naših rokah #video #vŽivo

SiolNET 06.07.2023
Ukrajinski general Valerij Zalužni je razkril, da ukrajinska protiofenziva poteka po načrtih. Ukrajina in Rusija sta danes v okviru nove izmenjave vojnih ujetnikov skupno izmenjali 90 ljudi, so sporočili iz Kijeva in Moskve. Russia hit a residential… »

Bolgarija po obisku Zelenskega obljubila pomoč Ukrajini. V napadu na Lvov umrlo pet ljudi.

RTV Slovenija 06.07.2023
V ruskem raketnem napadu na zahodno ukrajinsko mesto Lvov, v katerem so bila poškodovana tudi stanovanjska območja, je bilo ubitih najmanj pet ljudi. Bolgarija je med obiskom ukrajinskega predsednika Zelenskega obljubila dodatno pomoč Ukrajini. Nova… »

Kijev: Napetosti glede nuklearke v Zaporožju se zmanjšujejo

Delo 06.07.2023
Rusija in Ukrajina sta ta teden druga drugo obtožili načrtovanja provokacij na tem največjem jedrskem objektu v Evropi. Oblasti v Kijevu so danes sporočile, da se »zmanjšujejo napetosti« glede jedrske elektrarne v Zaporožju na jugu Ukrajine, ki je… »

Lukašenko pravi, da Prigožin ni v Belorusiji, ampak v Rusiji

RTV Slovenija 06.07.2023
Predsednik Belorusije Aleksander Lukašenko je dejal, da vodja ruske najemniške skupine Wagner Jevgenij Prigožin, ki naj bi se po kratkotrajnem junijskem uporu v Rusiji preselil v Belorusijo, ni v tej državi, ampak v Rusiji. Odkar je bil nazadnje viden… »

Zelenski prispel na obisk v Bolgarijo, Rusija se je odzvala kritično

Delo 06.07.2023
Ukrajinski predsednik je sporočil, da bo obisk namenjen pogovorom o obrambnem in varnostnem sodelovanju ter evroatlantskih integracijah Ukrajine. Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski je prispel na enodnevni obisk v Bolgarijo, kjer se bo sestal z… »

Prigožin je v Rusiji. Morda je zjutraj odšel v Moskvo

Delo 06.07.2023
Beloruski predsednik je danes povedal, da poveljnika ruske najemniške Wagnerjeve vojske ni na ozemlju Belorusije. Beloruski predsednik Aleksander Lukašenko, ki je prejšnji mesec posredoval pri dogovoru o koncu Wagnerjevega oboroženega upora, je danes… »

Zelenski / »Protiofenzivo bi radi začeli prej, a bi potrebovali vse orožje in vojaško opremo«

Mladina 06.07.2023
Ukrajinski predsednik je dejal, da je hvaležen za podporo ZDA in evropskim zaveznicam, vendar se mu zdi dobava orožja prepočasna. Počasna dobava vojaške pomoči Ukrajini je odložila začetek protiofenzive, kar je Rusiji omogočilo, da je utrdila… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem