Povezane novice

Pri Pogačarju so bili prisotni dvomi

SiolNET 06.07.2023
Sreda je bila za Tadeja Pogačarja na Dirki po Franciji težka. Bolj kot izgubljen čas ga je skrbelo zdravstveno stanje zaročenke Urške, ki je padla na ženskem Giru. V boju za rumeno majico je moral Pogi prvič priznati poraz lanskemu zmagovalcu… »

V taboru Jumbo-Visme presenečeni, niso mogli verjeti svojim očem

SiolNET 06.07.2023
Po velikem zmagoslavju v peti etapi Dirke po Franciji, ko se je Jonas Vingegaard otresel največjega konkurenta Tadeja Pogačarja, so pri Jumbo-Vismi pričakovali, da bo Danec odščipnil nove sekunde slovenskemu kolesarju tudi drugi dan v Pirenejih. A… »

#video Pogačar snel rokavice in odnesel pol minute

Dnevnik 06.07.2023
Slovenski kolesarski as Tadej Pogačar (UAE Emirates) je po slabem dnevu v šesti etapi odgovoril na svoj način. Z napadom na ciljnem vzponu na Cambasque je prišel do svoje desete zmage na dirki po Franciji in se vrnil v boj za tretjo skupno zmago. Novi… »

Pogačar je med etapo v mislih že pakiral kovčke

Zurnal24 06.07.2023
Tadej Pogačar je v zahtevni šesti etapi potrdil dobro fizično formo in napovedal ogorčen boj za končno zmago na letošnji dirki po Franciji. Slovenski adut Tadej Pogačar (UAE Team Emirates) se je z zmago na drugi pirenejski preizkušnji od Tarbesa… »

Tadej Pogačar je vrnil udarec z deseto zmago

Delo 06.07.2023
Slovenski šampion je v 6. etapi napad Jumba Visme obrnil v svoj prid. Le še 25 sekund zaostaja za Vingegaardom. Nikoli ne odpiši Tadeja Pogačarja! To je bila lekcija 6. etape Toura za kolesarje Jumba Visme, ki so dan prej v velike težave spravili… »

Pogačar z zmago na Touru prišel na skupno drugo mesto

Nova 24TV 06.07.2023
Foto: afp Slovenski kolesarski as Tadej Pogačar je na najboljši možni način odgovoril skeptikom, ki so po njegovem slabem dnevu v peti, prvi gorski pirenejski etapi, napovedovali, da se ne bo mogel kosati z Dancem Jonasom Vingegaardom. Že dan pozneje… »

Pogačar s silovitim protinapadom v Pirenejih prepolovil prednost Vingegaarda

RTV Slovenija 06.07.2023
Tadej Pogačar je na drugi etapi v Pirenejih pripravil silovit odgovor. Na ciljnem vzponu na Cauterets je ugnal Jonasa Vingegaarda za 24 sekund. Danec ima v skupnem seštevku le še 25 sekund naskoka pred slovenskim prvakom. Dvakratni zmagovalec Toura v… »

Neverjeten preobrat Pogačarja, ki se je otresel Vingegaarda

SiolNET 06.07.2023
Nov dramatičen dan na Dirki po Franciji. Včeraj je Tadej Pogačar veliko izgubil, danes v šesti etapi pa kot prerojen na zaključnem vzponu skočil in se odpeljal največjemu tekmecu Jonasu Vingegaardu ter se veselil desete etapne zmage na dirki vseh… »

Pogi se je vrnil z etapno zmago

Delo 06.07.2023
Pogačar v skupnem seštevku za Vingegaardom, ki je novi nosilec rumene majice, zaostaja 25 sekund. Danes je Pogačar zmlel Vingegaarda in zmagal s 24 sekundami prednosti. V skupnem seštevku pa za njim zaostaja še 25 sekund. Briljantna vožnja Tadeja… »

Pogačar mislil, da bo moral že spakirati kovčke, nato uprizoril junaško vožnjo

SiolNET 06.07.2023
"Ne bom rekel, da je maščevanje. Sladka zmaga. In vesel sem, da sem pridobil sekunde. Olajšanje je. Skoraj popolni zaostanek je. Velik boj nas čaka vse do konca," so bile besede slovenskega šampiona Tadeja Pogačarja (UAE Emirates), ki je po slabši… »

Pogačar z veličastno predstavo zaprl usta dvomljivcem

Zurnal24 06.07.2023
Tadej Pogačar se je na zaključnem vzponu druge gorske etape, šeste skupno, mojstrsko otresel Jonasa Vingegaarda in prišel do desete etapne zmage na dirki po Franciji. Vingegaard je prevzel rumeno majico in ima v skupnem seštevku samo še 25 sekund… »

Strokovnjak odpisal Pogačarja: "On ni več Vingegaardov glavni tekmec"

Zurnal24 06.07.2023
Jonas Vingegaard (Jumbo-Visma) in Tadej Pogačar (UAE Team Emirates) sta po oceni strokovnjakov dobila resno konkurenco za skupno zmago na dirki po Franciji. Prva gorska etapa letošnje dirke po Franciji je premešala karte v skupni razvrstitvi in… »

V peti etapi odločale noge Vingegaarda in Pogačarja, ne taktike njunih ekip, pravi Brajkovič

RTV Slovenija 06.07.2023
Pred tremi leti srečen kraj za Tadeja Pogačarja, v Larunsu se je tedaj razveselil prve od svojih devetih etapnih zmag na Dirki po Franciji. Tokrat je izgubil minuto proti glavnemu konkurentu. Jonas Vingegaard je postal glavni favorit za skupno zmago… »

To danes čaka Pogačarja na zahtevni gorski etapi v Pirenejih

Zurnal24 06.07.2023
Na kolesarski dirki po Franciji bo danes na sporedu šesta etapa od Tarbesa do Cauterets-Cambasqua (144,9 km). V skupnem seštevku je v sredo prišlo do številnih sprememb, slovenski as Tadej Pogačar (UAE Team Emirates) pa je v peti etapi izgubil več… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem