Povezane novice

Grosuplje: Začelo se je s streljanjem v zrak in bežanjem

Dnevnik 06.07.2023
Pripadniki specialne enote policije so v Grosupljem prijeli 26-letnika, ki ga je policija dan prej neuspešno lovila od Ljubljane do Velikih Lašč. Še kak dan prej pa je streljal v zrak na Viču. Policija je pojasnila, zakaj je v torek skupina do zob… »

V specialce je uperil orožje

Delo 06.07.2023
Šestindvajsetletniku zasegli revolver, pištoli, devet pušk in strelivo. Kazensko ga bodo ovadili. Ljubljanski operativno-komunikacijski center so v ponedeljek nekaj pred polnočjo obvestili o sumljivi osebi v garažni hiši na območju Viča. Nekaj dni… »

Ljubljanski policisti prijeli 26-letnika, ki je pred dnevi na Viču streljal v zrak

RTV Slovenija 06.07.2023
Ljubljanski policisti so ob pomoči policijskih specialcev na območju Grosuplja prijeli 26-letnika, za katerega sumijo, da je predtem na Viču streljal v zrak in nezakonito posedoval orožje. Med hišno preiskavo so zaplenili več kosov orožja in… »

Drama v Grosupljem: Vdrli specialci, osumljeni vanje nameril pištolo

Zurnal24 06.07.2023
"Na podlagi predhodnih dejanj osebe, videnih delov orožja v vozilu in zbiranja obvestil, so upravičeno pričakovali, da je oseba oborožena in nevarna, zato so v izvedbo hišne preiskave vključili tudi policiste Specialne enote policije," piše v… »

Drama v Grosuplju: med hišno preiskavo se je zaklenil v sobo in proti policistom nameril z orožjem

Necenzurirano 06.07.2023
V ponedeljek nekaj pred polnočjo se je na ljubljanskem Viču pričel lov na 26-letnega moškega, ki je pred dnevi streljal v zrak. Policisti so hitro izsledili njegov avto in zahtevali, da ustavi, a 26-letnik ni upošteval poziva in je le še pospešil… »

Filmska akcija slovenskih specialcev

SiolNET 06.07.2023
Policijo so v ponedeljek nekaj pred polnočjo obvestili, da je v garažni hiši na območju ljubljanskega Viča sumljiva oseba, ki naj bi nekaj dni prej na tem območju tudi uporabila strelno orožje in streljala v zrak. Policisti so ob prihodu na kraj… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem