Povezane novice

Potapova z odličnimi forhendi izločila Kajo Juvan

RTV Slovenija 06.07.2023
Anastasia Potapova je v 2. krogu Wimbledona na igrišču številka 10 premagala Kajo Juvan s 6:3 in 7:5. Edina slovenska predstavnica na glavnem delu prestižnega turnirja se je poškodovala v drugem nizu, večkrat je potrebovala pomoč fizioterapevta… »

Kaja Juvan priznala premoč po uri 40, Cornet jokala od bolečin

SiolNET 06.07.2023
Na teniškem grand slamu v Wimbledonu je že tretji dan zapored na igrišče stopila Kaja Juvan, v zadnjem dvoboju dneva jo je po uri in 40 minutah izenačene igre premagala Anastasia Potapova, tako da je konec sanj mlade Slovenke o tretjem krogu. V treh… »

Neznani Britanec izločil četrtega nosilca, veteran pa presenečenje Pariza

SiolNET 06.07.2023
Na teniškem turnirju v Wimbledonu se nadaljujejo boji prvega in drugega kroga. V moški konkurenci se je že zgodilo prvo veliko presenečenje. Malo znani Britanec Liam Brody je izločil četrtega nosilca Casperja Ruuda. S turnirjem je končal tudi Tomas… »

Kaja Juvan končala letošnjo pot v Wimbledonu

Delo 06.07.2023
Edina slovenska predstavnica v glavnem delu teniškega turnirja za grand slam v Wimbledonu Kaja Juvan je izpadla v drugem krogu. Edina slovenska predstavnica v glavnem delu turnirja za grand slam v Wimbledonu Kaja Juvan je izpadla v drugem krogu. Premoč… »

Malo znani domačin spravil na kolena tudi Norvežana

Delo 06.07.2023
Največje presenečenje četrtega dne teniškega turnirja v Wimbledonu je pripravil 142. igralec s svetovne lestvice. Največje presenečenje četrtega dne teniškega turnirja v Wimbledonu je pripravil 142. igralec s svetovne lestvice, domačin Liam… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem