Povezane novice

Ugotovili, kaj je ponoči zanetilo velik požar v ljubljanskih Novih Jaršah

Zurnal24 07.07.2023
Požar, ki je izbruhnil ponoči v stanovanju stanovanjskega bloka v ljubljanskih Novih Jaršah, je po doslej znanih podatkih najverjetneje posledica tehnične napake na klimatski napravi enega od stanovanj, so sporočili s Policijske uprave Ljubljana. V… »

Najverjetneje je zagorelo zaradi tehnične napake na klimatski napravi

Delo 07.07.2023
Po nestrokovni oceni je v požaru nastalo za okoli 400.000 evrov materialne škode. Iz bloka so evakuirali 60 stanovalcev. Z ljubljanske policijske uprave so sporočili nekaj podrobnosti o sinočnjem požaru v enem od ljubljanskih stanovanjskih blokov… »

FOTO: Vrnila se je lahko večina stanovalcev, a ne vsi, štiri stanovanja so uničena

Necenzurirano 07.07.2023
V nočnih urah so se v Ljubljani oglasile gasilske sirene. Zagorelo je v stanovanjskem bloku. Gasilci so požar pogasili, štiri stanovanja v višjih nadstropjih pa trenutno niso primerna za bivanje. O nočnem požaru na območju ljubljanskih Novih Jarš… »

Velik požar v bloku v Ljubljani: "Gorela so stanovanja nad mano."

Zurnal24 07.07.2023
Sinoči nekaj pred 22. uro so bili policisti obveščeni o požaru v stanovanju v stanovanjskem bloku na območju Most v Ljubljani. Na srečo so vsi stanovalci uspeli zapustiti stanovanja in nobena oseba ni poškodovana. Požar je bil do 3. ure pogašen… »

NOČNA DRAMA V PRESTOLNICI: Požar zajel stanovanjski blok, evakuirali 60 ljudi (FOTO)

Regional 07.07.2023
Požar v stanovanju v stanovanjskem bloku v ljubljanskih Novih Jaršah so ponoči pogasili. Kot so sporočili s Policijske uprave Ljubljana, v požaru ni bil nihče poškodovan, so pa zaradi posledic požara štiri stanovanja neprimerna za bivanje. V… »

Zagorelo je v stanovanjskem bloku v Novih Jaršah

Delo 07.07.2023
Po doslej znanih podatkih so vsi stanovalci zapustili stanovanjski blok in nobena oseba ni poškodovana. Nekaj pred 22. uro so policiste obvestili o požaru v stanovanju v stanovanjskem bloku na območju Novih Jarš v Ljubljani, je sporočila predstavnica… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem