Povezane novice

Philipsen s tretjo zmago preprečil Cavendishev zmenek z zgodovino

RTV Slovenija 07.07.2023
Po dveh gorskih etapah v Pirenejih je bil v boju za rumeno majico na Dirki po Franciji predah. V sprintu v Bordeauxu je zmagal Jasper Philipsen pred Markom Cavendishem. Britanec je lovil rekordno 35. etapno zmago na Touru, a mu za nekaj metrov ni uspelo… »

Cavendish v Bordeauxu za las zgrešil rekord

Dnevnik 07.07.2023
Sedma etapa Toura je pričakovano postregla s tretjim spopadom najboljših sprinterjev na dirki. Še tretjo zmago je odnesel mož v zeleni majici Jasper Philipsen (Alpecin-Deceuninck), ki je za seboj pustil Marka Cavendisha (Astana) in Biniama Girmaya… »

Cavendish za las prekratek za zgodovinsko zmago, Philipsenu hat-trick

Delo 07.07.2023
Marku Cavendishu ni uspelo do 35. zmage na Touru, pristal je na 2. mestu, takoj za Philipsenom. Cela 7. etapa je bila v znamenju Marka Cavendisha in vprašanja ali mu bo uspelo doseči rekordno 35. zmago na dirki po Franciji. Danes je bil zelo, zelo… »

Pogačar vesel mirnega dne, čeprav je bilo v zaključku "kaotično in napeto"

SiolNET 07.07.2023
V sedmi etapi letošnje Dirke po Franciji so morali glavni favoriti za skupno zmago, predvsem Tadej Pogačar (UAE Emirates) in Jonas Vingegaard (Jumbo-Visma), le varno priti do cilja, za etapno zmago pa so se udarili sprinterski asi. Že tretje zmage na… »

Jasper Philipsen preprečil rekordni podvig Marka Cavendisha

SiolNET 07.07.2023
Zmagovalec sedme etape 110. Dirke po Franciji je Belgijec Jasper Philipsen (Alpecin - Deceuninck). V zaključnem sprintu v Bordeauxu je premagal Britanca Marka Cavendisha (Astana), ki je tako ostal brez rekordne 35. zmage na Touru. Skupno vodstvo na dirki… »

Za las smo bili ob zgodovinski dogodek, odločil je 'VAR'

Zurnal24 07.07.2023
Sedma etapa dirke po Franciji se je pričakovano končala s sprintom. Najresnejša kandidata za skupno zmago Tadej Pogačar in Jonas Vingegaard sta po četrtkovem medsebojnem obračunu tokrat mirneje preživela dan. V sedmi etapi, ta se je končala v… »

To danes čaka Pogačarja, se lahko spiše zgodovina?

Zurnal24 07.07.2023
Za Pogačarja bi vsaj na papirju danes morala biti na sporedu etapa počitka, medtem ko bo legendarni Mark Cavendish poizkušal spisati zgodovino. Pred kolesarji na dirki po Franciji je sedma etapa. Dolga bo 169,9 kilometra, potekala bo od Mont de Marsana… »

Jumbo-Visma tega od Pogačarja ni pričakovala: "Dokazal je, da ..."

Zurnal24 07.07.2023
Tadej Pogačar je z izjemno vožnjo v šesti etapi dirke po Franciji prekrižal načrte Jumbo-Vismi in presenetil svojega konkurenta Jonasa Vingegaarda. "Tadej je bil močnejši, kot smo pričakovali," je športno priznal Danec. Jumbo-Visma, katere član… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem