Povezane novice

Đoković je končal šele v poznih večernih urah

SiolNET 07.07.2023
Peti dan teniškega Wimbledona je bilo v moški konkurenci kar nekaj zanimivih dvobojev. V poznih večernih urah je Novak Đoković še zadnji opravil svojo nalogo, ko je v treh nizih premagal Stana Wawrinko. Grk Stefanos Cicipas je po petih nizih… »

Iga Swiatek zanesljiva tudi proti Hrvatici

SiolNET 07.07.2023
Poljska teniška zvezdnica Iga Swiatek se je uvrstila med 16 najboljših na tretjem grand slamu sezone v Wimbledonu. V tretjem krogu je po uri in 43 minutah s 6:2, 7:5 kljub nezbranosti ob koncu drugega niza premagala Hrvatico Petro Martić in izenačila… »

Cicipas po maratonu izločil Murrayja, Đoković gladko odpravil Wawrinko

RTV Slovenija 07.07.2023
Stefanos Cicipas je v poslastici 2. kroga Wimbledona premagal ljubljenca občinstva Andyja Murrayja s 7:6, 6:7, 4:6, 7:6 in 6:4. Grk je ob prekinitvi zaostajal z 1:2 v nizih, danes pa je odigral sijajno in se veselil zmage po štirih urah in 40 minutah… »

Favoriti v treh nizih v tretji krog Wimbledona

Dnevnik 07.07.2023
Španec Carlos Alcaraz, Rus Danil Medvedjev in Danec Holger Rune so se zanesljivo uvrstili v tretji krog tretjega turnirja sezone za grand slam v Wimbledonu. Tekmece so premagali v treh nizih. Napredovali sta tudi Belorusinja Arina Sabalenka in Čehinja… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem