Povezane novice

Bešič Loredan: "Nisem več pripravljen opravljati te funkcije"

Necenzurirano 07.07.2023
Predsednik vlade Robert Golob je sporočil, da je Danijel Bešič Loredan podpisal odstopno izjavo in ne bo več minister za zdravje. Omenjeni resor je vodil dobro leto dni. Spomnimo, da je zoper ministra za zdravje SDS nedolgo nazaj vložila… »

BEŠIČ LOREDAN SAMO PODPISAL IN ODŠEL: Odstop ministra je za Goloba "logičen in pričakovan"

Regional 07.07.2023
Minister za zdravje Danijel Bešič Loredan je danes podpisal odstopno izjavo. Predsednik vlade Robert Golob je njegovo odstopno izjavo že poslal v DZ. Bešič Loredan je za Radio Slovenija povedal, da se je danes sredi dneva dobil s premierjem Golobom… »

Premier Golob odstavil ministra, ki ga je (pre)dolgo zagovarjal

Dnevnik 07.07.2023
Danijel Bešič Loredan je odstopil s položaja ministra za zdravje in podpredsednika vlade. Premier Robert Golob je kot razlog za odhod ministra navedel prevelika razhajanja v pogledih na to, kako krepiti javno zdravstveno mrežo. »Krepiti je treba… »

Golob Bešiču Loredanu sam ponudil odstopno izjavo v podpis #video

SiolNET 07.07.2023
Predsednik vlade Robert Golob je na današnji novinarski konferenci povedal, da sta imela z ministrom v zadnjih dneh več pogovorov in da so se njune poti razhajale v ključnih točkah ter da imata različne poglede na to, na kakšen način krepiti javno… »

Opozicija: Če je Loredan trdil, da sta s predsednikom vlade “eno”, bi moral takšno potezo potegniti še kdo!

Nova 24TV 07.07.2023
Minister za zdravje Danijel Bešič Loredan (Foto: STA) Minister za zdravje Danijel Bešič Loredan je podal odstopno izjavo. O njegovem položaju znotraj vladne ekipe se je v javnosti špekuliralo že mesece. “Ministrov odstop je pričakovan, saj smo… »

Kritiki Bešiča Loredana zadovoljni z njegovim odstopom

Delo 07.07.2023
Prvak opozicije Janez Janša se je odzval z oceno, da je odstop doslej največji prispevek vlade k skrajševanju čakalnih vrst. Današnjemu podpisu Danijela Bešiča Loredana pod odstopno izjavo pričakovano sledi val odzivov. Najhitreje – celo pred… »

Brecelj: Zahvaljujem se mu za odstop. Janša: Doslej največji prispevek k skrajševanju čakalnih vrst.

RTV Slovenija 07.07.2023
Po odstopu ministra za zdravje Danijela Bešiča Loredana se vrstijo odzivi. Iz političnih strank sporočajo, da jih odstop ni presenetil, v zdravniški zbornici pa so zaskrbljeni, "ker so menjave na čelu ministrstva hitre, kar prelaga prepotrebne… »

Kaj o odstopu Bešiča Loredana pravijo v strankah?

SiolNET 07.07.2023
Odstop ministra Danijela Bešiča Loredana stranke SD ni presenetil. "Očitno je, da tudi po prvem letu vlade ključni izzivi v zdravstvu ostajajo," je na Twitterju zapisala predsednica SD Tanja Fajon. Koordinator Levice Luka Mesec je ob odstopu ministra… »

Danijel Bešič Loredan odstopil, Erik Brecelj se mu zahvaljuje

Delo 07.07.2023
Minister za zdravje je po pogovoru s predsednikom vlade podpisal odstopno izjavo. Golob je dejal, da je prišlo do razhajanj glede pogledov na javno zdravstvo. Da Danijel Bešič Loredan ne uživa več popolnega zaupanja predsednika vlade Roberta Goloba… »

Bešič Loredan podpisal odstopno izjavo. Golob: Razhajala sva se glede krepitve javnega zdravstva.

RTV Slovenija 07.07.2023
Minister za zdravje Danijel Bešič Loredan je podpisal odstopno izjavo. Premier Robert Golob je pojasnil, da sta z ministrom Danijelom Bešičem Loredanom "ugotovila, da imata različne poglede na to, kako krepiti javno zdravstveno mrežo". Minister za… »

Danijel Bešič Loredan je odstopil

Mladina 07.07.2023
Premier naj bi mu prinesel odstopno izjavo. Minister za zdravje Danijel Bešič Loredan je danes podal odstopno izjavo. Več informacij je podal predsednik vlade Robert Golob v izjavi za medije ob 16. uri (videoposnetek novinarske konference je na voljo v… »

Šok: Minister Danijel Bešič Loredan podpisal odstopno izjavo

Zurnal24 07.07.2023
Minister za zdravje Danijel Bešič Loredan je danes po nekaj turbulentnih tednih podpisal odstopno izjavo. Predsednik vlade se je na dogajanje že odzval. Minister za zdravje Danijel Bešič Loredan je podpisal odstopno izjavo. "Prenova slovenskega… »

Bešič Loredan odstopil. Golob: Imela sva različne poglede

Necenzurirano 07.07.2023
Minister za zdravje Danijel Bešič Loredan je odstopil s položaja. "Veliko je laži, storjenega nič v enem letu" "Odstop je logičen in pričakovan. V Gibanju Svoboda se od začetka zavzemamo za javno zdravstvo. Z ministrom sem v zadnjih dneh opravil… »

Golob: Odstop ministra je logičen in z moje strani tudi pričakovan

Zurnal24 07.07.2023
Bešič Loredan se poslavlja. Minister za zdravje Danijel Bešič Loredan je danes po nekaj turbulentnih tednih podpisal odstopno izjavo. Predsednik vlade Robert Golob je na novinarski konferenci povedal, da si je stranka Gibanje Svoboda krepitev javnega… »

Razrešili direktorja UKC Maribor, ki je odlično posloval; prihaja Svobodin Flis, soočen z obtožbami o finančnih…

Nova 24TV 07.07.2023
Predsednik Gibanja Svoboda Robert Golob in kandidat za mariborskega župana iz vrst stranke Vojko Flis (Vir: STA) Svet zavoda Univerzitetnega kliničnega centra Maribor je po kaotični seji za zaprtimi vrati z generalnim direktorjem zavoda Antonom… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem