Povezane novice

Previdno: na štajerski avtocesti zaradi prometne nesreče oviran promet

SiolNET 08.07.2023
Po podatkih Prometno-informacijskega centra za državne ceste je bil zaradi prometne nesreče na štajerski avtocesti med Šentrupertom in Vranskim proti Ljubljani dalj časa oviran promet. Posledice nesreče so odpravili. Na štajerski avtocesti med… »

Zastoji so na nekaterih avtocestnih odsekih

Delo 08.07.2023
Najbolj se je podaljšal čas vožnje po primorski avtocesti od Ljubljane proti Kopru, poroča prometnoinfromacijski center. Na nekaterih avtocestnih odsekih po državi so nastali daljši zastoji. Najbolj se je podaljšal čas vožnje po primorski… »

Na nekaterih avtocestah daljši zastoji

Dnevnik 08.07.2023
Na nekaterih avtocestnih odsekih po državi so nastali daljši zastoji. Najbolj se je podaljšal čas vožnje po primorski avtocesti od Ljubljane proti Kopru, poroča prometnoinfromacijski center. Na primorski avtocesti so zastoji na posameznih odsekih… »

Jutranja nesreča povzročila zastoje na poti do morja, počasneje tudi popoldne

Necenzurirano 08.07.2023
Danes je najbolj obremenjena primorska avtocesta. V bližini Brezovice se je zjutraj pripetila prometna nesreča, kar je še povečalo gnečo na tem delu avtoceste. Vozila so se zato po polžje premikala že od razcepa Koseze na severni ljubljanski… »

Pozor, če se odpravljate za volan: Na avtocestah kaotično

Zurnal24 08.07.2023
Na nekaterih avtocestnih odsekih po državi so nastali daljši zastoji. Najbolj se je podaljšal čas vožnje po primorski avtocesti od Ljubljane proti Kopru, poroča prometnoinfromacijski center. Na primorski avtocesti je med Uncem in Postojno proti… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem