Povezane novice

Berrettini zanesljivo ugnal Zvereva in bo izzval Alcaraza

RTV Slovenija 08.07.2023
Carlos Alcaraz je v 3. krogu Wimbledona premagal Nicolasa Jarryja s 6:3, 6:7, 6:3 in 7:5. Prvi igralec sveta je pošteno garal na osrednjem igrišču, obračun je trajal kar tri ure in 56 minut. V osmini finala ga čaka Matteo Berrettini. V prvem nizu je… »

Alcaraz se je po štiriurni drami izognil teniškemu Alcatrazu

Delo 08.07.2023
Prvi igralec sveta po skoraj štirih urah igre in zmagi nad Čilencem Nicolasom Jarryjem do osmine finala. Tako vodilni igralec s svetovne računalniške lestvice Carlos Alcaraz kot tretji nosilec Danil Medvedjev sta za uvrstitev v osmino finala… »

Petra Kvitova izločila srbsko presenečenje turnirja

SiolNET 08.07.2023
Na teniškem turnirju v Wimbledonu bodo domači gledalci stiskali pesti za Britanko Katie Boulter, ki bo danes igrala proti lanski zmagovalki Wimbledona Jeleni Ribakini. Čehinja Petra Kvitova, nekdanja zmagovalka Wimbledona, je izločila srbsko… »

Zmagoviti niz Alcaraza na travi se nadaljuje

SiolNET 08.07.2023
Na teniškem turnirju v Wimbledonu se nadaljujejo dvoboji tretjega kroga. Carlos Alcaraz, prvi igralec sveta, je premagal Čilenca Nicolasa Jarryja in se prebil med najboljših 16. Španec v tej sezoni sploh še ni izgubil na travnati podlagi. Tretji… »

Đoković po dvoboju: V čem je problem?

SiolNET 08.07.2023
Novak Đoković je v Wimbledonu ujel še zadnji avtobus za odhod domov, potem ko je nekaj pred 23. uro po lokalnem času v treh nizih premagal Stana Wawrinko. Srb, ki spet ni našel skupnega jezika z občinstvom, ni skoparil s pohvalami na račun svojega… »

Pomerila sta se »starca«, napredoval je prvi favorit

Delo 08.07.2023
V Wimbledonu je Novak Đoković v dobrih dveh urah izločil Stanislasa Wawrinko in napredoval v osmino finala. Naprej tudi Alcaraz in Swiatkova. Srbski teniški zvezdnik Novak Đoković se je v petek zvečer prebil v osmino finala letošnjega tretjega… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem