Povezane novice

Slovenski košarkarski as zaročen: Luka za roko zaprosil Anamarijo

RTV Slovenija 08.07.2023
Luka Dončić se je zaročil z Anamarijo Goltes, s katero sta par že dlje časa. Na družbenem omrežju je objavil romantično fotografijo z Bleda. Slovenski košarkarski as se je odločil zaprositi svoje dolgoletno dekle za roko na romantičnem kraju s… »

Luka Dončić je zaročil svoje dekle Anamario Goltes! Rekla je DA!

Nova 24TV 08.07.2023
Foto: Instagram Košarkar Luka Dončić se je zaročil z dolgoletnim dekletom Anamario Goltes. Romantična zaroka se je zgodila na Bledu. Košarkarski zvezdnik Luka Dončić je svojo dolgoletno partnerko Anamario Goltes zaprosil za roko. Fotografijo… »

To je razlog, da je Dončić za dan zaroke izbral 7. julij

Zurnal24 08.07.2023
Slovenski košarkarski as Luka Dončić se je zaročil s svojim dolgoletnim dekletom Anamarijo Goltes. Zvezdnik severnoameriške lige NBA in moštva Dallas Mavericks, ki je trenutno v domovini na počitnicah, je novico o tem objavil na Instagramu… »

Dončić se je na Bledu zaročil z Anamarijo Goltes

Delo 08.07.2023
Zvezdnik severnoameriške lige NBA in moštva Dallas Mavericks, ki je trenutno v domovini na počitnicah, je novico o tem objavil na Instagramu. Slovenski košarkarski as Luka Dončić se je zaročil s svojim dolgoletnim dekletom Anamarijo Goltes… »

REKLA JE 'JA': Luka Dončić pokleknil na eno koleno, izbral pomenljiv datum (FOTO)

Regional 08.07.2023
Slovenski košarkarski as Luka Dončić se je zaročil s svojim dolgoletnim dekletom Anamarijo Goltes. Zvezdnik severnoameriške lige NBA in moštva Dallas Mavericks, ki je trenutno v domovini na počitnicah, je novico o tem objavil na Instagramu. View… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem