Povezane novice

Wembanyama na parketu ni točno vedel, kaj naj počne

RTV Slovenija 08.07.2023
Prvi izbor na letošnjem naboru Lige NBA, Francoz Victor Wembanyama, je debitiral v dresu San Antonia in – nekoliko razočaral. V razprodani dvorani Thomas & Mack Center v Las Vegasu, kjer je San Antonio s 76:68 ugnal Charlotte, je iz igre metal zgolj… »

Težek debi za Wembyja, ki »ni vedel kaj dela«

Delo 08.07.2023
Na poletni ligi v NBA so se predstavili prvi trije izbori nabora Victor Wembanyama, Brandon Miller in Scoot Henderson. Wembanyama je imel kar precej težav. Vsak korak čudežnega dečka Victorja Wembanyame v ligi NBA spremljalo zelo podrobno. Poletna… »

Prvi izbor drafta hitro pristal na realnih tleh: "Na trenutke nisem vedel, kaj počnem"

Zurnal24 08.07.2023
Mladi francoski zvezdnik Victor Wembanyama se je mučil ob prvem nastopu v dresu svojega novega moštva San Antonio Spurs. Francoski košarkar Victor Wembanyama, prvi izbor letošnjega nabora v ligi NBA, je v noči na soboto v Las Vegasu odigral premierno… »

Mladi zvezdnik na trenutke sploh ni vedel, kaj naj počne na igrišču

SiolNET 08.07.2023
Francoski košarkar Victor Wembanyama, prvi izbor na letošnjem naboru v severnoameriški ligi NBA, je v noči na soboto v Las Vegasu odigral premierno tekmo za San Antonio Spurs. Kar 224 centimetrov visoki Francoz je v 27 minutah – ob metu 2-13, za tri… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem