Povezane novice

Po napadu z ostrim predmetom v Ljubljani umrla oseba

SiolNET 08.07.2023
Ljubljanski policisti so v petek ukrepali na območju ljubljanskih Most, ker je nekdo z ostrim predmetom napadel drugo osebo. Ta je nekaj ur po dogodku umrla. Okoli 20. ure so policiste obvestili o dogodku na območju Policijske postaje Ljubljana Moste… »

Na hrvaški avtocesti umrl mladi slovenski motorist

SiolNET 08.07.2023
Hrvaški portal Index poroča, da je na hrvaški avtocesti pri kraju Sveti Kuzam danes umrl 18-letni slovenski motorist. S primorsko-goranske policijske uprave so sporočili, da je slovenski motorist nekaj čez 15. uro padel pri izvozu Sveti Kuzam v smeri… »

18-letni slovenski motorist padel na avtocesti in umrl

Zurnal24 08.07.2023
Motorist je pri padcu utrpel tako hude poškodbe, da je umrl na kraju nesreče. Okoli 15.30 se je na hrvaški avtocesti A7 zgodila nesreča, v kateri je bil udeležen 18-letni slovenski motorist. Motorist je vozil iz smeri Krka proti Reki. V bližini… »

Tragedija v Ljubljani: Sosedje so pretreseni

Zurnal24 08.07.2023
V petek zvečer se je na območju policijske postaje Moste zgodila družinska tragedija. Sosedje so pretreseni. Okoli 20. ure v petek se je v Ljubljani na območju Most zgodila družinska tragedija. Po naših neuradnih podatkih je moškega, starega okoli… »

V Mostah smrtni primer napada z nožem

Nova 24TV 08.07.2023
Fotografija je simbolična.(Foto: iStock) Včeraj okoli 20. ure so bili ljubljanski policisti obveščeni o dogodku na območju Ljubljana Moste, kjer je oseba z ostrim predmetom porezala drugo osebo. Osumljena oseba, ki so jo policisti prijeli kmalu po… »

Ljubljana: Žrtev zaradi hudih ureznin umrla, storilca so prijeli

Dnevnik 08.07.2023
Na območju Policijske postaje Ljubljana Moste je v petek zvečer oseba z ostrim predmetom porezala drugo osebo, ki je kljub hitri zdravniški pomoči nekaj ur po dogodku umrla. Policisti so osumljeno osebo za to dejanje kmalu po dogodku prijeli. Kot so… »

Ljubljana: Mladoletnik očeta zabodel do smrti

Zurnal24 08.07.2023
Včeraj, okoli 20. ure, so bili ljubljanski policisti obveščeni, da je oseba z ostrim predmetom porezala drugo osebo. Na območju policijske postaje Moste se je sinoči zgodila družinska tragedija. Po naših neuradnih podatkih je moškega, starega… »

Žrtev zaradi ureznin umrla, policisti prijeli osumljenca

RTV Slovenija 08.07.2023
Ljubljanski policisti so bili v petek zvečer obveščeni o incidentu, v katerem je bila z ostrim predmetom porezana oseba, ki je zaradi hudih poškodb nekaj ur za tem umrla. Oseba, osumljena dejanja, je trenutno v policijskem pridržanju. Policisti so… »

Včeraj zaradi hudih ureznin umrla ena oseba

Delo 08.07.2023
Žrtev kaznivega dejanja je kljub hitri zdravniški pomoči zaradi hudih poškodb nekaj ur po dogodku umrla. S PU Ljubljana so sporočili, da je včeraj na območju Ljubljana Moste oseba z ostrim predmetom porezala drugo osebo. Kot so danes sporočili iz… »

NASILNA SMRT V PRESTOLNICI: Oseba kljub hitri zdravniški pomoči podlegla hudim urezninam

Regional 08.07.2023
Na območju Policijske postaje Ljubljana Moste je v petek zvečer oseba z ostrim predmetom porezala drugo osebo, ki je kljub hitri zdravniški pomoči nekaj ur po dogodku umrla. Policisti so osumljeno osebo za to dejanje kmalu po dogodku prijeli. Kot so… »

V Ljubljani: žrtev napada z ostrim predmetom umrla

Necenzurirano 08.07.2023
Zgodilo se je v petek zvečer na območju Policijske postaje Ljubljana Moste. Ljubljanski policisti so bili v petek okoli 20. ure obveščeni o nevarnem dogodku. »Oseba je z ostrim predmetom porezala drugo osebo,« so sporočili danes s Policijske uprave… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem