Povezane novice

Kljub prepovedi v Parizu shod proti policijskemu nasilju

RTV Slovenija 08.07.2023
V Parizu se je kljub predhodni prepovedi policije na Trgu republike zbralo več sto protestnikov proti policijskemu nasilju. Protesti potekajo tudi v drugih francoskih mestih. Policija je načrtovane proteste v Parizu prepovedala, ker naj bi obstajalo… »

V Franciji novi shodi proti policijskemu nasilju, protest v Parizu prepovedali #video

SiolNET 08.07.2023
Po Franciji so danes napovedani protestni shodi. Ker se oblasti bojijo nadaljevanja nemirov, ki so pretekli teden pretresli državo, je sodišče prepovedalo načrtovani shod v spomin na temnopoltega mladeniča Adamo Traoreja, ki je pred sedmimi leti umrl… »

Francozi trepetajo pred novim napovedanim divjanjem migrantskih hord

Nova 24TV 08.07.2023
Foto: AFP Po Franciji so danes napovedani protestni shodi. Ker se oblasti bojijo nadaljevanja nemirov, ki so minuli teden pretresli državo, je sodišče prepovedalo načrtovani shod v spomin na temnopoltega mladeniča Adamo Traoreja, ki je pred sedmimi… »

V Franciji danes novi protesti proti policijskemu nasilju

Dnevnik 08.07.2023
Po Franciji so danes napovedani protestni shodi. Ker se oblasti bojijo nadaljevanja nemirov, ki so minuli teden pretresli državo, je sodišče prepovedalo načrtovani shod v spomin na temnopoltega mladeniča Adamo Traoreja, ki je pred sedmimi leti umrl v… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem