Povezane novice

Vzpon McLarna, prosti pad Pereza se nadaljuje

SiolNET 08.07.2023
Max Verstappen bo tudi nedeljsko dirko svetovnega prvenstva formule 1 v Silverstonu začel s prvega štartnega mesta in dirkal za osmo zmago v sezoni. Drugo in tretje mesto sta na kvalifikacijah dosegla dirkača McLarna, Lando Norris in Oscar Piastri. Še… »

Polom drugega Red Bulla, preporod McLarna na domači veliki nagradi

Zurnal24 08.07.2023
Verstappen bo še peto zaporedno dirko začel s prvega mesta. Nizozemec Max Verstappen bo nedeljsko dirko svetovnega prvenstva formule 1 v Silverstonu začel s prvega startnega mesta, potem ko je bil najhitrejši v kvalifikacijah. Branilec naslova… »

Verstappen že petič zapored s prvega mesta, Perez šele 16.

RTV Slovenija 08.07.2023
Max Verstappen bo tudi nedeljsko dirko svetovnega prvenstva formule ena v Silverstonu začel s prvega startnega mesta, potem ko je bil najhitrejši v kvalifikacijah. Branilec naslova svetovnega prvaka in voznik Red Bulla je v zadnjem krogu pred več kot… »

Leteči Holandec s polnimi jadri tudi v Silverstonu

Delo 08.07.2023
Max Verstappen bo še peto zaporedno dirko začel s prvega mesta. Nizozemec Max Verstappen bo nedeljsko dirko svetovnega prvenstva formule 1 v Silverstonu začel s prvega štartnega mesta, potem ko je bil najhitrejši v kvalifikacijah. Branilec naslova… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem