Povezane novice

#video Požar v parku Aqualuna v Podčetrtku pogašen

Dnevnik 08.07.2023
Gasilci so požar, ki je danes popoldne izbruhnil v parku Aqualuna v Podčetrtku, okoli 19. ure uspeli pogasiti. Po podatkih policije v požaru ni bilo poškodovanih. Ocen o nastali škodi še ni. Gasilci so pogasili požar, ki je okoli 17. ure zajel… »

Požar v parku Aqualuna v Podčetrtku pogasili

RTV Slovenija 08.07.2023
V parku Aqualuna v Podčetrtku je popoldne izbruhnil požar. Zagorelo je v shrambi gostinskega lokala v termalni rivieri, pri tem po podatkih policije ni bil poškodovan nihče. Požar so pogasili do 19. ure, na požarišču pa ostaja več gasilcev. Po… »

Zagorelo v Termalnem parku Aqualuna

Zurnal24 08.07.2023
V prostorih parka Aqualuna v Podčetrtku je izbruhnil požar. Požar, ki je okoli 17. ure zajel streho in recepcijo termalnega parka Aqualuna v Podčetrtku, je gasilcem do 19. ure uspelo pogasiti. Na kraju ostaja več gasilcev iz Prostovoljnega gasilskega… »

Park Aqualuna v Podčetrtku zajel obsežen požar #video

SiolNET 08.07.2023
Gasilcem je uspelo omejiti obsežen požar, ki je zajel objekt termalnega parka Aqualuna v Podčetrtku, ta spada pod okrilje Term Olimia. Po poročanju portala 24ur.com, naj bi požar nekaj čez 17. uro zajel streho in recepcijo termalnega parka, zagorelo… »

Požar v parku Aqualuna v Podčetrtku pogasili

Delo 08.07.2023
Zagoreli sta streha in recepcija termalnega parka. Po podatkih policijske uprave Celje poškodovanih v požaru ni bilo. Gasilci so pogasili požar, ki je okoli 17. ure zajel streho in recepcijo termalnega parka Aqualuna v Podčetrtku. Na požarišču… »

VELIK POŽAR V TERMAH OLIMIA: Z ognjenimi zublji se borijo gasilci (FOTO)

Regional 08.07.2023
V prostorih parka Aqualuna v Podčetrtku je izbruhnil požar. Na kraju požara so gasilci. Po podatkih policije naj poškodovanih ne bi bilo, piše portal 24ur. Letno kopališče Aqualuna Terme Olimia je zajel velik požar. Gasilci okoliških društev so… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem