Povezane novice

Odbojka: Slovenci kar dvakrat razžalostili Nizozemce

Dnevnik 09.07.2023
Moška odbojkarska reprezentanca Slovenije je na zadnji tekmi rednega dela lige narodov na Filipinih premagala Nizozemsko s 3:0 (20, 30, 22). Slovenci so si že pred tem zagotovili nastop na sklepnem turnirju najboljše svetovne osmerice na Poljskem. Osem… »

Slovenski odbojkarji so gladko opravili z Nizozemci

SiolNET 09.07.2023
Slovenska odbojkarska reprezentanca je na zadnji tekmi rednega dela lige narodov na Filipinih zanesljivo s 3:0 (20, 30, 22) premagala Nizozemsko in zasedli sedmo mesto rednega dela. S kom se bodo pomerili v četrtfinalu zaključnega turnirja najboljše… »

Selektor Slovencev ponosen na svoje varovance

SiolNET 09.07.2023
"Današnja tekma je bila v predvsem zelo pomembna za lestvico, štel je vsak niz in skoraj vsaka točka. Vsi vemo, kaj nam vse to prinaša. Morali smo igrati z vso močjo in tudi pametno. Vesel sem, da so se igralci po tekmi z Italijo tako dobro odzvali… »

Slovenski odbojkarji za konec premagali Nizozemce

RTV Slovenija 09.07.2023
Slovenska odbojkarska reprezentanca je v Pasay Cityju na Filipinih dobila zadnjo tekma ligaškega dela Lige narodov. Nizozemsko je premagala s 3:0 (20, 30, 22). Varovanci romunskega stratega na slovenski klopi Gheorgheja Cretuja so si že zagotovili… »

Zmaga z Nizozemci kot lepa popotnica proti Gdansku

Delo 09.07.2023
V zadnjem nastopu rednega dela so slovenski odbojkarji s 3:0 na Filipinih ugnali Nizozemce. NI še znano, kdo bo tekmec naših igralcev v četrtfinalu. Slovenska moška odbojkarska reprezentanca je v filipinskem Pasay Cityju igrala še zadnjo tekmo… »

Slovenija brez milosti zapečatila nizozemsko usodo

Zurnal24 09.07.2023
Slovenski odbojkarji so z zmago končali turnir na Filipinih in preprečili Nizozemski nastop na zaključnem turnirju najboljše osmerice. Slovenska moška odbojkarska reprezentanca je v filipinskem Pasay Cityju odigrala še zadnjo tekmo ligaškega dela… »

Slovenci z Nizozemci za slovo od Filipinov

Delo 09.07.2023
Naši odbojkarji bodo po današnjem sklepnem nastopu v rednem delu lige narodov že v mislih na sklepnem turnirju na Poljskem. V pisani športni julijski nedelji bo glede slovenskih nastopov najprej završalo med našo moško odbojkarsko reprezentanco… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem