Povezane novice

Pogačar Vingegaardu odščipnil še 8 sekund

Delo 09.07.2023
Kanadčanu Woodsu 9. etapa, Mateju Mohoriču tretje mesto, Pogačar pa je za 8 sekund premagal Vingegaarda, ki ostaja v rumeni majici. Še ena izjemna bitka za rumeno majico. Pogačar pridobiva sekunde, Vingegaard bo počasi moral dojeti, da je Pogačar… »

#video Mohorič na stopničkah, Pogačar stopnjuje pritisk

Dnevnik 09.07.2023
Nedeljsko deveto etapo na dirki po Franciji je dobil Kanadčan Michael Woods (Israel-Premier Tech), Matej Mohorič (Bahrain Victorious) je bil tretji. Tadej Pogačar (UAE Team Emirates) je v skupnem seštevku vzel osem sekund branilcu naslova, Dancu… »

Pogačar epsko porazil Vingegaarda: Skoraj idealno je

SiolNET 09.07.2023
Kakšen dan na Dirki po Franciji in kakšna predstava Tadeja Pogačarja na vzponu Puy de Dome. Velikemu tekmecu za rumeno majico Jonasu Vingegaardu, od katerega je oddaljen le še 17 sekund, je odčital novo lekcijo. In to na trasi, ki je bila Dancu… »

Pogačar: Položaj je skoraj idealen; Vingegaard: Prvi teden mi ni ustrezal

RTV Slovenija 09.07.2023
Dolg strm zaključni klanec in vročina čez 30 stopinj Celzija sta v deveti etapi na papirju bolj ustrezala Jonasu Vingegaardu, toda Tadej Pogačar je naporen prvi teden Toura zaključil z novo zmago nad Dancem in zdaj v gorskih dvobojih vodi z 2:1… »

Vulkanski spektakel Mohoriča in Pogačarja

Delo 09.07.2023
Slovenca med glavnimi akterji epske etape na Puy de Dôme. Kapetan ekipe UAE le še 17 sekund za rumeno majico. V nadaljevanju preberite: Ko je na Touru najtežje, v ospredje prikolesarijo Slovenci. Tako je bilo v 9. etapi, ki je karavano prvič po 35… »

Pogačar v zaključku zlomil Vingegaarda; etapa Woodsu, Mohorič tretji

RTV Slovenija 09.07.2023
Deveta etapa s ciljnim klancem na znameniti Puy de Dome je postregla z dvema dirkama. Etapne zmage se je po pobegu večje skupine veselil Michael Woods. Matej Mohorič je bil tretji. Tadej Pogačar je v cilj prišel osem sekund pred Jonasom Vingegaardom… »

"Položaj je zdaj skoraj idealen"

Zurnal24 09.07.2023
Tadej Pogačar se je Jonasu Vingegaardu približal na 17 sekund. Kanadčan Michael Woods (Israel-Premier Tech) je zmagovalec devete etape dirke po Franciji. Na zaključni vzpon na Puy de Dome je bil 36-letnik najboljši iz številčne skupine ubežnikov… »

Pogi odščipnil nekaj časa Jonasu, izjemni Mohorič tretji v etapi

Zurnal24 09.07.2023
Deveta etapa se je zaključila z legendarnim vzponom. Le 500 metrov pred ciljem je Woods prevzel vodstvo in nato prišel do zmage. Pogačar je pridobil osem sekund v primerjavi z Vingegaardom. Deveta etapa tokratne dirke po Franciji je obljubljala… »

Izmučeni Pogačar se je odpeljal Vingegaardu in mu odščipnil nove sekunde!

SiolNET 09.07.2023
Slovenski šampion Tadej Pogačar (UAE Emirates) je na zaključnem vzponu na Puy de Dome zlomil Jonasa Vingegaarda (Jumbo-Visma) in mu odščipnil novih osem sekund, kar pomeni, da za rumeno majico zaostaja 17 sekund. Junak 9. etape na Dirki po Franciji… »

Legendarni kolesar oster do Vingegaarda

SiolNET 09.07.2023
Nekdanji zmagovalec Tour de France Andy Schleck poudarja, da ni navdušen nad Jumbo-Vismo in njenim vodjem Jonasom Vingegaardom. V pogovoru s francoskim športnim časopisom L'Équipe se je Luksemburžan spravil na trenutnega nosilca rumene majice… »

Pogačar napoveduje ognjemet! Taka pošast danes čaka kolesarje ...

Zurnal24 09.07.2023
Legendarni Puy de Dome teren za nov spopad Pogačarja in Vingegaarda. Na kolesarski dirki po Franciji bo danes na sporedu deveta etapa od Saint-Leonard-de-Noblata do Puy de Doma (182,4 km). Zaključek na mitsko vzpetino v Centralnem masivu bo pisan na… »

Sloviti Puy de Dome teren za nov spopad Pogačarja in Vingegaarda

Dnevnik 09.07.2023
Na kolesarski dirki po Franciji bo danes na sporedu deveta etapa od Saint-Leonard-de-Noblata do Puy de Doma (182,4 km). Zaključek na mitsko vzpetino v Centralnem masivu bo pisan na kožo najboljšim hribolazcem, zato bosta v vlogi favoritov znova vodilni… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem