Povezane novice

VČERAJ V PLAMENIH, DANES NORMALNO OBRATUJE: Vzrok in natančna škoda požara še nista znana

Regional 09.07.2023
Potem ko je v soboto v termalnem parku Aqualuna v Podčetrtku zagorelo v skladišču enega izmed gostinskih lokalov, požar pa je bil hitro pogašen, danes termalni park normalno obratuje, so na svoji spletni strani zapisali pri Termah Olimia. Center za… »

Aqualuna po požaru danes že obratovala

Dnevnik 09.07.2023
V soboto so ognjeni zublji zajeli skladišče gostinskega lokala v termalnem parku Aqualuna v Podčetrtku, danes pa so iz Term Olimia že sporočili, da park normalno obratuje. Ogenj, ki je v celoti uničil notranjost in ostrešje objekta, je dodobra… »

Požar v Termalnem parku Aqualuna pogašen, vsi obiskovalci in zaposleni na varnem

Necenzurirano 09.07.2023
V soboto je nekaj čez 17. uro v Termalnem parku Aqualuna zagorelo v skladišču enega izmed gostinskih lokalov. Požar so hitro pogasili, zaradi hitrega odziva zaposlenih in gasilcev ni bil nihče od obiskovalcev ali zaposlenih v Termah Olimia ogrožen… »

Aqualuna po včerajšnjem požaru normalno obratuje

Delo 09.07.2023
Center za obveščanje navaja, da je ogenj v celoti uničil inventar ter ostrešje skladiščnega objekta. Potem ko je v soboto v termalnem parku Aqualuna v Podčetrtku zagorelo v skladišču enega izmed gostinskih lokalov, požar pa je bil hitro… »

Požar v Aqualuni: "Videti je morda huje, kot je dejansko bilo"

RTV Slovenija 09.07.2023
Požar na kopališču Aqualune v Termah Olimia so gasilci hitro obvladali in pogasili. Kopalci in zaposleni niso bili ogroženi, saj so jih hitro evakuirali. Danes naj bi, razen gostinskega lokala, kjer je zagorelo, kopališče obratovalo nemoteno… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem