Povezane novice

Zelenski se je iz Turčije vrnil s poveljniki obrambe Azovstala, v Kremlju jezni #video

SiolNET 09.07.2023
Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski se je v soboto iz Turčije vrnil s petimi poveljniki obrambe jeklarne Azovstal v Mariupolu. Na to so se jezno odzvali v Kremlju, kjer so Ankaro obtožili, da je z izpustitvijo ukrajinskih borcev prekršila dogovor… »

Ukrajina prevzela odgovornost za lanski napad na Krimski most

RTV Slovenija 09.07.2023
Ukrajina je prvič prevzela odgovornost za lanski napad na Kerški most, ki polotok Krim povezuje s celinsko Rusijo. Ruska zračna obramba je danes nad Krimom sestrelila manevrirno raketo. Namestnica ukrajinskega obrambnega ministra Hana Maljar je v… »

Poljska na mejo z Belorusijo napotila tisoč vojakov

Nova 24TV 09.07.2023
Poljska vojska (Foto: AFP) Poljska je proti meji z Belorusijo napotila 1000 pripadnikov oboroženih sil z 200 vojaškimi vozili, je v soboto sporočil poljski obrambni minister Mariusz Blaszczak. Kot je pojasnil, želijo s tem pokazati pripravljenost na… »

Poljska proti meji z Belorusijo napotila 1000 vojakov

Dnevnik 09.07.2023
Poljska je proti meji z Belorusijo napotila 1000 pripadnikov oboroženih sil z 200 vojaškimi vozili, je v soboto sporočil poljski obrambni minister Mariusz Blaszczak. Kot je pojasnil, želijo s tem pokazati pripravljenost na »poskuse destabilizacije«… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem