Povezane novice

"Pogi" v življenjski formi in zdaj prvi favorit stavnic

RTV Slovenija 10.07.2023
Na obeh ciljnih vzponih prvega dolgega tedna se je Tadej Pogačar vsaj malce otresel Jonasa Vingegaarda in zaostanek 53 sekund stopil na 17 sekund. Najmanjša razlika med Slovencem in Dancem, odkar zadnja tri poletja zasedata sam vrh Dirke po Franciji. 17… »

Pogačar odgovarja Jumbo-Vismi in Vingegaardu: "Niste še videli ..."

Zurnal24 10.07.2023
Pogačar je na prosti dan dirke po Franciji razkril, da se iz dneva v dan bolje počuti in da komaj čaka na Alpe. Slovenski kolesarski as Tadej Pogačar je zadovoljen s položajem na dirki po Franciji po prvih devetih etapah. Kot je danes dejal… »

Noro, kako so se na nov Jonasov poraz odzvali pri Jumbo-Vismi, UAE se jim smeji

Zurnal24 10.07.2023
Vodstvo Jumbo-Visme je po novem porazu Jonasa Vingegaarda proti Tadeju Pogačarju Slovenca razglasilo za prvega favorita dirke, pri ekipi UAE Team Emirates so vse skupaj sprejeli z nasmehom. Na deveti etapi ter tretjem pravem gorskem testu letošnje dirke… »

Pogačarjeva forma, motivacija in samozavest za zmago v Parizu

Delo 10.07.2023
Slovenski kolesarski as pravi, da na dirki po Franciji še nikoli ni tako užival kot letos. Po rumeno majico na vzponu na Grand Colombier. V nadaljevanju preberite: Športna Slovenija in kolesarski svet sta na nogah po zadnjih predstavah Tadeja… »

Pogačar o rekordnih številkah: "Bilo je dobro, ampak sem lahko še boljši"

RTV Slovenija 10.07.2023
Samozavesten, sproščen in dobre volje. Tadej Pogačar uživa na Dirki po Franciji, kjer se bori za tretjo skupno zmago. "Zagotovo dobre številke, a se zagotovo v mojih datotekah s treningov najdejo tudi boljše številke," napoveduje še hitrejše… »

Pogačar: Na letošnjem Touru zelo uživam, vsak dan se bolje počutim

Dnevnik 10.07.2023
Slovenski kolesarski as Tadej Pogačar je zadovoljen s položajem na dirki po Franciji po prvih devetih etapah. Kot je danes dejal novinarjem, na letošnji dirki uživa veliko bolj kot na zadnjih dveh izvedbah. O boju za rumeno majico pravi, da se forma… »

Pogačarjeva forma raste: Iz dneva v dan se počutim boljše

SiolNET 10.07.2023
"Zagotovo sem v svojevrstnem zaletu, ne vem pa, ali ravno proti Jonasu. Vsekakor pa se počutim iz dneva v dan boljše," je na novinarski konferenci na prvi prosti dan na letošnjem Touru povedal slovenski as Tadej Pogačar (UAE Emirates), po devetih… »

"To je hud udarec za Jonasa, čeprav pri Jumbo-Vismi to seveda skrivajo"

Zurnal24 10.07.2023
Tadej Valjavec je prepričan, da je po prvem tednu dirke po Franciji Pogačar v boljšem položaju od Vingegaarda. Na dirki po Franciji je danes prvi dan počitka za kolesarje. Doslej je v ospredju boj med Slovencem Tadejem Pogačarjem in Dancem Jonasom… »

Vingegaard sporočil Pogačarju: Naslednje etape bodo ustrezale meni

Delo 10.07.2023
Trenutno vodilni tekmovalec na kolesarski dirki po Franciji Jonas Vingegaard je zadovoljen s svojimi predstavami v uvodnih etapah. Trenutno vodilni tekmovalec na kolesarski dirki po Franciji Jonas Vingegaard (Jumbo Visma) je zadovoljen s svojimi… »

"Pričakujem, da bo Tadej Pogačar v najboljši formi v tretjem tednu"

SiolNET 10.07.2023
"Tadej je Jonasa premagal na njegovem terenu in to je tudi velika psihološka prednost. Sam menim, da je bolje, da ima trenutno 17 sekund zaostanka kot 17 sekund prednosti," meni Tomaž Poljanec, generalni direktor ekipe Ljubljana Gusto Santic, ki je s… »

Vingegaard preti Pogačarju: "Zdaj bom jaz v prednosti"

Zurnal24 10.07.2023
Branilec naslova na Touru Jonas Vingegaaard je namignil, da mu prvi teden dirke po Franciji ni bil pisan na kožo, zdaj pa prihajajo na vrste "njegove" etape. Trenutno vodilni tekmovalec na kolesarski dirki po Franciji Jonas Vingegaard (Jumbo Visma) je… »

"Pogačarjevi udarci se kopičijo, Jumbo-Visma mora ustaviti krvavitev"

SiolNET 10.07.2023
Po prvih devetih dneh Toura je psihološka premoč na strani Tadeja Pogačarja, je prepričan nekdanji ameriški kolesarski šampion Lance Armstrong, ki je bil osramočen in izbrisan iz zgodovine francoske pentlje. Potem ko je Jonas Vingegaard v sredini… »

Vingegaard po napadu nanj: "To je zadnje, kar sem od njega pričakoval"

Zurnal24 10.07.2023
Nosilec rumene majice na dirki po Franciji Jonas Vingegaard se je odzval na kritiko legendarnega kolesarja. Jonas Vingegaard (Jumbo-Visma), ki po devetih etapah ostaja v vodstvu skupnega seštevka na dirki po Franciji, kjer pa je v zadnjih dneh utrpel dva… »

Čerin: Neprilagodljiva taktika Jumba je voda na Pogačarjev mlin

RTV Slovenija 10.07.2023
Tadej Pogačar ohranja pobudo na kolesarski Dirki po Franciji. V tretji gorski etapi je znova zmanjšal svoj zaostanek za Jonasom Vingegaardom. Na vrh Puy de Doma je prišel s prednostjo osmih sekund. Danec ima še 17 sekund naskoka. Gost podkasta Tour… »

Pogi: Malce me je bilo strah. Armstrong: To bo zdaj zoprno

Zurnal24 10.07.2023
Lance Armstrong je prepričan, da bo dan počitka psihično precej napornejši za Jonasa Vingegaarda. Tadej Pogačar je v deveti etapi tokratnega Toura svojemu največjemu tekmecu Jonasu Vingegardu v zadnjem kilometru in pol vzpona na Puy de Dome odvzel… »

Pri Jumbo-Vismi govorijo o drugačni dimenziji

SiolNET 10.07.2023
Moralni zmagovalec nedeljskega dne na Dirki po Franciji je slovenski kolesarski junak Tadej Pogačar, ki je v drugi zaporedni gorski etapi vzel mero Jonasu Vingegaardu. Športni direktor Jumbo-Visme zdaj vlogo favorita predaja v roke našemu šampionu, a… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem