Povezane novice

V obračunu šestih ubežnikov zmagovalec Bilbao, skupno zdaj peti

RTV Slovenija 11.07.2023
Po prvem dnevu predaha se je drugi teden 110. Dirke po Franciji začel z razgibano etapo po deželi ognjenikov v osrednji Franciji med Vulcanio in Issoirjem. V sklepnem boju šesterice za zmago je imel največ moči Španec Pello Bilbao (Bahrain… »

Pello Bilbao za zmago doniral 168 evrov

Dnevnik 11.07.2023
Deseta etapa kolesarske dirke po Franciji se je pričakovano končala z uspešnim pobegom, v katerem je imel največ moči kolesar ekipe Bahrain Victorious Pello Bilbao. V izjemni vročini naporen dan tudi za Tadeja Pogačarja (UAE Emirates) in druge… »

Vingegaard odločno zanikal: Ne, to se ne bo zgodilo

Zurnal24 11.07.2023
Nosilec rumene majice bo še lahko računal na svojega pomembnega pomočnika. "Slišal sem govorico, da bo Wout van Aert v sredo odšel domov," je za dansko televizijo izjavil Danec Mattias Skjelmose, sicer član ekipe Lidl-Trek. A pri Jumbo-Vismi so to… »

Bilbau velika zmaga za Gina Mäderja in Španijo

Delo 11.07.2023
Basku iz ekipe Bahrain Victorious razburljiva 10. etapa v Centralnem masivu, ki je utrudila tudi Pogačarja. Van Aert ostaja v karavani. V nadaljevanju preberite: Na Touru ni lahkih dni. To je potrdila 10. etapa, na kateri so kolesarji zaman upali, da… »

Pogačar jasen: Noro je bilo

SiolNET 11.07.2023
"Presenečenje je bilo, da je bilo na začetku tako selektivno. Eno uro in pol je šlo res na polno," je Tadej Pogačar razkril, kako naporno je bilo v deseti etapi Dirke po Franciji. Veliki zmagovalec dneva je postal Španec Pello Bilbao, ki je zmago… »

Vingegaard presenečen nad govoricami o odhodu Wouta van Aerta

SiolNET 11.07.2023
Pred štartom desete etape so se pojavile govorice, da bo torkov dan zadnji za Wouta van Aerta (Jumbo-Visma) na Dirki po Franciji, saj naj bi šel domov k ženi, ki pričakuje drugega otroka. Danski kolesar Mattias Skjelmose (Trek - Lidl) jih je sprožil… »

Bilbao je bil najhitrejši med ubežniki, Pogačar ostaja tik za Vingegaardom

Delo 11.07.2023
Pello Bilbao (Bahrain Victorious) je bil najhitrejši na 10. etapi, med šestimi ubežniki, ki so še ostali pred glavnino. Današnja 10. etapa je bila za ubežnike zagotovo najtežja na letošnjem Touru. Prvih 70 kilometrov je bilo zelo konfuznih in… »

Vingegaard ima načrt, kako razorožiti Pogačarja

SiolNET 11.07.2023
V zadnjih dveh gorskih etapah je slovenski kolesar Tadej Pogačar velikega tekmeca Jonasa Vingegaarda pustil za seboj in pokazal, da je bila sredina etapa le slabši dan. Pred nadaljevanjem Toura je optimističen, a optimističen je tudi vodilni Jonas… »

Španec čustveno proslavil veliko zmago. Govorice glede Wouta van Aerta presenetile.

SiolNET 11.07.2023
Po burnem dogajanju v deseti etapi Dirke po Franciji je osrednji junak dneva postal španski kolesar Pello Bilbao (Bahrain Victorious), ki se je v skupnem seštevku povzpel med najboljših pet, zmago pa je posvetil preminulemu Ginu Mäder, ki je junija… »

Nor začetek etape tudi po zaslugi Pogija, na koncu lep skok Bilbaa po lestvici

Zurnal24 11.07.2023
V deseti etapi zmagoslavje ekipe Bahrain-Victorious. Deseta etapa dirke po Franciji se je začela zelo eksplozivno. Takoj po startu je bil namreč že na sporedu prvi kategorizirani vzpon, kar nekaj kolesarjev pa je po pričakovanju skočilo v beg. Manj… »

To po prostem dnevu čaka Pogačarja ... Se bo uspel izogniti vsem pastem?

Zurnal24 11.07.2023
Danes na Touru priložnost za ubežnike, za favorite predvsem dan izogibanja pastem. Po prvem prostem dnevu se bodo kolesarji na dirki po Franciji danes znova podali na ceste. Deseta etapa v dolžini 167,2 km med vznožjem vulkana Puy de Dome… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem