Povezane novice

Zgodovinska zmaga Olimpije z grenkim priokusom

SiolNET 11.07.2023
Nogometaši Olimpije so prvič v zgodovini na domači evropski tekmi premagali tekmeca iz Latvije. V uvodnem dejanju kvalifikacij za ligo prvakov so premagali Valmiero z 2:1. V Stožicah je bilo večino srečanja veselo. Zmaji so z obilno terensko… »

Izjemen začetek evropskega poletja za Olimpijo, a z napako

SiolNET 11.07.2023
Nogometaši Olimpije so v prvi tekmi uvodnega kroga kvalifikacij za ligo prvakov z 2:1 premagall latvijsko Valmiero. Povratna tekma bo 19. julija. Prvak Kosova Ballkani je doma presenetil Ludogorec (2:0). Zmagovalec tega obračuna se bo v 2. krogu… »

Nič kaj prijetna statistika Olimpije

SiolNET 11.07.2023
Nogometaši Olimpije so favoriti na evropskem srečanju proti prvaku Latvije Valmieri, a statistika ni njihova zaveznica. Zmaji so v zgodovini kluba v Evropi dvakrat gostili tekmeca iz Latvije, a obakrat v Ljubljani izgubili, enkrat tudi izpadli. Nazadnje… »

Zmaga Olimpije z grenkim priokusom zaradi prejetega gola v 87. minuti

RTV Slovenija 11.07.2023
Nogometaši Olimpije so v Stožicah začeli boj za Ligo prvakov oz. skupinski del enega izmed evropskih tekmovanj. Latvijskega prvaka Valmiero so premagali z 2:1, kazalo pa je še veliko bolje, saj so proti precej nemočnim gostom do 87. minute vodili z… »

Olimpija tik pred koncem pokvarila vtis, a vseeno zmagala

Delo 11.07.2023
Nogometaši Olimpije so na prvi tekmi 1. kroga kvalifikacij za ligo prvakov proti Valmieri v Stožicah slavili z 2:1. Osnovni cilj na prvi tekmi prvega kroga kvalifikacij za ligo prvakov proti latvijski Valmieri je bil za Olimpijo povsem jasen – zmaga v… »

Olimpija dominirala, a v zaključku tekme prejela gol

Zurnal24 11.07.2023
Slovenski prvaki so na domači zelenici z 2:1 (1:0) premagali latvijsko Valmiero. Nogometaši Olimpije so v uvodni tekmi 1. kroga kvalifikacij za ligo prvakov premagali latvijskega prvaka Valmiero z 2:1 (1:0). Povratna tekma bo 19. julija. Državni prvaki… »

Prvi krog kvalifikacij za ligo prvakov: Henriques želi, da fantje uživajo v tekmi

Dnevnik 11.07.2023
Nogometaši Olimpije bodo svojo prvo uradno tekmo v novi sezoni igrali danes ob 20. uri, ko bodo na stadionu Stožice v prvem krogu kvalifikacij za ligo prvakov gostili Valmiero iz Latvije. Povratna tekma bo 19. julija v Valmieri. Ljubljančani se bodo na… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem