Povezane novice

NAD GNEČO IN ZASTOJE S SEKCIJSKIM MERJENJEM HITROSTI: Tako bi prometne zagate reševal minister Poklukar (VIDEO)

Regional 11.07.2023
Na ministrstvu za infrastrukturo si prizadevajo izboljšati upravljanje prometa v tolikšni meri, da bodo zastoji na cestah v doglednem času manjši, je ob obisku Darsovega nadzornega centra napovedala ministrica za infrastrukturo Alenka Bratušek… »

Bratuškova prosi za razumevanje, Poklukar pošilja policiste

Delo 11.07.2023
Ministrica za infrastrukturo in minister za notranje zadeve nad prometne zagate z ostrejšim nadzorom. Ob vse pogostejših zastojih in prometnih kolapsih v zadnjih tednih sta ministrica za infrastrukturo Alenka Bratušek in minister za notranje zadeve… »

Na ministrstvih z novimi ukrepi za izboljšanje pretočnosti prometa, tudi več policije na avtocestah

Dnevnik 11.07.2023
Na ministrstvu za infrastrukturo si prizadevajo izboljšati upravljanje prometa v tolikšni meri, da bodo zastoji na cestah v doglednem času manjši, je ob obisku Darsovega nadzornega centra napovedala ministrica za infrastrukturo Alenka Bratušek… »

Poklukar: Na avtocestah bo vzpostavljeno sekcijsko merjenje in večje število stacionarnih radarjev

RTV Slovenija 11.07.2023
Policija bo na cestah in avtocestah v prihodnje manj opozarjala in več ukrepala. Vsi vemo, da samo opozarjanje nima učinka, ukrepanje ima pa učinek. Voznike globa strezni, je ob obisku nadzornega centra Darsa opozoril notranji minister Boštjan… »

To je razlog, da gradbinci na naših avtocestah ne delajo ponoči

Zurnal24 11.07.2023
Promet na slovenskih avtocestah se povečuje deset odstotkov na leto, samo lani so pristojni na avtocestnem omrežju zabeležili 38 tisoč prometnih incidentov. O tem, kako skrajšati kolone na naših cestah, so se danes pogovarjali šef Darsa Valentin… »

Bratuškova: Nismo še tam, kjer bi si želeli biti #video

SiolNET 11.07.2023
Zastoji in dela na cestah so med poletno turistično sezono stalnica na nekaterih odsekih. Z aktualnimi razmerami v prometu in projekti, ki omogočajo večjo varnost in pretočnost prometa, sta se med obiskom regionalnega nadzornega centra danes seznanila… »

DARS, BRATUŠEK, POKLUKAR: Danes o projektih za večjo pretočnost prometa na avtocestah

Regional 11.07.2023
Zastoji in dela na cestah so med poletno turistično sezono stalnica na nekaterih odsekih. Z aktualnimi razmerami v prometu in projekti, ki omogočajo večjo varnost in pretočnost prometa, se bosta med obiskom regionalnega nadzornega centra danes… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem