Povezane novice

Ukrajinska raketa ubila pomembnega ruskega generala

SiolNET 12.07.2023
Po poročanju ruske državne televizije je namestnika načelnika ruskega južnega vojaškega okrožja generala Olega Cokova ubila ukrajinska raketa. Poslanec dume in nekdanji general Andrej Guruljov je v torek zvečer v propagandni oddaji "60 minut"… »

Premier Golob na srečanju s poljskim predsednikom govoril tudi o oklepnikih rosomak

RTV Slovenija 12.07.2023
Premier Robert Golob se je ob robu zasedanja voditeljev Nata sešel s poljskim predsednikom Andrzejem Dudo, s katerim sta govorila tudi o poljskih oklepnikih rosomak. Slovenija se namreč odloča o tem, od katere zavezniške države bo kupila oklepnike… »

Biden: Članice G7 bodo Ukrajini zagotavljale varnost pred kakršnokoli agresijo

Delo 12.07.2023
Ukrajinska delegacija domov odhaja z veliko varnostno zmago za Ukrajino, je ob tem dejal Zelenski. Članice skupine G7 bodo Ukrajini zagotavljale varnost pred kakršnokoli agresijo, je danes sporočil ameriški predsednik Joe Biden. Poudaril je, da s… »

Biden Ukrajini obljubil, da ji bodo članice skupine G7 zagotavljale varnost

RTV Slovenija 12.07.2023
Članice skupine G7 bodo Ukrajini zagotavljale varnost pred kakršno koli agresijo, je sporočil ameriški predsednik Joe Biden. Poudaril je, da s pripravo dolgoročnih varnostnih jamstev ne bodo čakali na to, da bi Ukrajina postala članica Nata. "Danes… »

Golob: Slovenija lahko več kot pri varnostnih jamstvih prispeva k iskanju miru v Ukrajini

Dnevnik 12.07.2023
Slovenija lahko več kot pri varnostnih jamstvih za Ukrajino, ki naj bi jih danes zagotovile članice skupine G7, pripomore k iskanju miru, je danes ob koncu dvodnevnega zasedanja voditeljev zveze Nato povedal premier Robert Golob. Poudaril je, da je mir… »

»Vse sovražne tarče v zračnem prostoru okoli Kijeva so bile zaznane in uničene«

Mladina 12.07.2023
Ukrajina v drugi noči ruskih napadov sestrelila 11 dronov. Ukrajina je v drugi zaporedni noči ruskih napadov sestrelila 11 od 15 dronov, je sporočila ukrajinska vojska. Iz regije Čerkasi v osrednji Ukrajini poročajo o dveh poškodovanih ljudeh… »

Zelenski besen, voditelji Nata so ga (vsaj malce) pomirili

Zurnal24 12.07.2023
Veliko razočaranje za ukrajinskega predsednika Volodimirja Zelenskega, ki pa je vendarle dobil nekaj besed tolažbe s strani voditeljev Nata. Potem ko so voditelji članic Nata, med njimi premier Robert Golob, v torek potrdili vzpostavitev Sveta… »

Ojoj, Golob kupuje tanke na Finskem

Dnevnik 12.07.2023
Tole je včerajšnja udarna vest iz kabineta predsednika vlade Roberta Goloba, kot jo je zapisala Slovenska tiskovna agencija. Premier Robert Golob se je včeraj ob robu vrha Nata v Vilni na dvostranskem srečanju sestal s finskim predsednikom Saulijem… »

Novice dneva »

Glavni tožilec ICC zahteva aretacijo Netanjahuja

Necenzurirano pred 4 uramiše 5 povezanih

Jutri nižje cene bencina

Dnevnik pred 25 minutamiše 6 povezanih
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem