Povezane novice

Alcaraz v treh nizih odpravil prijatelja Runeja; Jabeur vrnila Ribakini za poraz v lanskem finalu

RTV Slovenija 12.07.2023
Carlos Alcaraz in Holger Rune sta, ko sta bila stara 13 let, na mednarodnem turnirju igrala skupaj v dvojicah, tokrat pa sta se merila za mesto med najboljšimi štirimi v Wimbledonu. Boljši je bil Španec s 7:6 (3), 6:4 in 6:4. 20-letni Alcaraz je na… »

Alcaraz izpolnil otroške sanje, Medvedjev izločil presenečenje turnirja

SiolNET 12.07.2023
Po Srbu Novaku Đokoviću in Italijanu Janniku Sinnerju sta se v polfinale turnirja za grand slam v Wimbledonu uvrstila tudi ruski teniški igralec Danil Medvedjev in prvi nosilec Španec Carlos Alcaraz. Sportal Afričanka se je maščevala zmagovalki… »

Rus se je dvignil iz pepela, zdaj na številko 1

Delo 12.07.2023
Daniil Medvedjev je po zaostanku z 1:2 ugnal presenetljivega Chrisa Eubanksa in se prvič uvrstil v polfinale Wimbledona, v katerem ga čaka Carlos Alcaraz. Ruski teniški zvezdnik Daniil Medvedjev je po zaostanku z 1:2 v nizih v treh urah premagal… »

Prvi igralec sveta brez težav v polfinale, izpadla lanska zmagovalka

Zurnal24 12.07.2023
Carlosu Alcarazu zadnja polfinalna vozovnica v Wimbledonu. Španec Carlos Alcaraz je zadnji polfinalist teniškega turnirja za grand slam v Wimbledonu. Prvi igralec na jakostni lestvici ATP in prvi nosilec turnirja z nagradnim skladom 52 milijonov evrov… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem