Povezane novice

#video 110. dirka po Franciji: Izagirreju uspelo, kar si je želel Mohorič

Dnevnik 13.07.2023
Tour 2023 postaja sanjski za majhno domačo ekipo Cofidis. Po petnajstih letih suše so po zaslugi Španca Iona Izagirreja prišli še do drugega etapnega slavja. Jutri znova čas za dvoboj Jonas Vingegaard – Tadej Pogačar. Dvanajsta etapa od Roanna do… »

Pogačar se vrača na 'kraj zločina': "Upam na podoben scenarij"

Zurnal24 13.07.2023
Tadej Pogačar (UAE Team Emirates) v 12. etapi dirke po Franciji ni pridobil časa v primerjavi z Jonasom Vingegaardom (Jumbo-Visma). Kolesarji na dirki po Franciji so pod streho spravili še eno zahtevno etapo. Na 169-kilometrski trasi od od Roanna do… »

Ion Izagirre po pobegu na zadnjem vzponu zmagal z minuto prednosti

RTV Slovenija 13.07.2023
168 km dolga razgibana 12. etapa Toura med mestoma Roanne in Belleville-en-Beaujolais je bila v znamenju ubežnikov. Zmagal je Španec Ion Izagirre (Cofidis), ki je napadel na zadnjem vzponu 30 km pred ciljem. Najbližja zasledovalca sta zaostala 58… »

Pogačar: Ni bilo lahko, ampak nisem razmetaval z močmi

SiolNET 13.07.2023
"Na takšen dan, ko je šlo tako hitro v prvih dveh urah, je seveda težko varčevati z energijo, ampak mislim, da mi je še kar uspelo," je po brutalni 12. etapi 110. Dirke po Franciji razlagal slovenski šampion Tadej Pogačar (UAE Emirates). Četrtek… »

Veličastna zmaga za Španca Izaguirra, Pogačar ostaja drugi

Delo 13.07.2023
Kot bi gledali enodnevno klasično kolesarsko dirko in ne že 12. etapo dirke vseh dirk. Izjemno težka 12. etapa je minila s povprečno hitrostjo 43,5 km/h. Če še dodamo, da so morali premagati 3120 višinskih metrov, pet kategoriziranih klancev in še… »

Pogačar in Vingegaard pazila predvsem drug na drugega

Zurnal24 13.07.2023
V 12. etapi je po samostojnem pobegu slavil Španec Ion Izagirre (Cofidis).Tadej Pogačar (UAE Team Emirates) je končal na 12. mestu (+4:14). V skupnem seštevku ni bilo bistvenih sprememb. Španec Ion Izagirre (Cofidis) je zmagovalec kaotične 12. etape… »

Velika zmaga Špancu, na brutalni etapi trpeli tudi favoriti

SiolNET 13.07.2023
Zmagovalec razgibane 12. etape Dirke po Franciji je Španec Ion Izaguirre (Cofidis). Za kolesarji je še en peklenski dan, na 168,8 kilometra dolgi trasi od Roanna do Belleville-en-Beaujolaisa je bilo pet kategoriziranih vzponov, ker pa je bilo zanimanje… »

"Plan C. Ko bodo krokodili začeli plavati, planite na tigra!"

SiolNET 13.07.2023
"Ok, fantje, prehajamo na načrt C. Ko bodo krokodili začeli plavati, planite na tigra." Takole nenavadno je bilo včeraj navodilo, ki so ga iz spremljevalnega avta ekipe UAE Emirates posredovali svojim kolesarjem na Dirki po Franciji in smo ga lahko… »

Vingegaard pripravljen na presenečenje

SiolNET 13.07.2023
Vodilni v skupnem seštevku Dirke po Franciji Jonas Vingegaard je pripravljen na različne scenarije v današnji 12. etapi, vključno z možnostjo, da bi UAE Emirates s slovenskim šampionom Tadejem Pogačarjem napadli že zgodaj. Sportal Pogačar že… »

Pogačar že pred petkovim testom pričakuje etapo, polno pasti

SiolNET 13.07.2023
Kolesarji, ki ciljajo na visoka mesta v skupni razvrstitvi Dirke po Franciji, so včeraj kljub vmesnim epizodam s plohami, vetrom in srnjakom, ki je stekel čez cesto, preživeli dokaj miren dan. Pri vrhu skupnega seštevka dirke ni prišlo do sprememb, a… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem