Povezane novice

FOTO: V Ivančni Gorici z avtom zapeljal v gostinski lokal

Necenzurirano 13.07.2023
Nekaj po 15. uri je v Ivančni Gorici kar drag osebni avtomobil trčil v gostinski lokal na bencinskem servisu, poroča Uprave RS za zaščito in reševanje. Posredovali so gasilci PGD Stična, Ivančna Gorica in GB Ljubljana. Najprej so pomagali… »

Z osebnim vozilom zapeljal v gostinski lokal na bencinski črpalki

24ur 13.07.2023
V Ivančni Gorici se je zgodila prometna nesreča, v kateri je osebno vozilo zapeljalo v goste gostinskega lokala na bencinski črpalki. Tri osebe so bile v nesreči lažje poškodovane, na kraju so jih oskrbeli reševalci nujne medicinske pomoči… »

EDEN UMRL POD TRAKTORJEM, DRUGI HUDO POŠKODOVAN: Še vedno ni jasno, kdo je vozil (FOTO)

Regional 13.07.2023
V kraju Okrog na območju Šentruperta je v sredo zvečer v hudi prometni nesreči umrl moški, drugi pa se je hudo poškodoval. Po prvih ugotovitvah policistov je voznik kmetijskega traktorja, na katerem je bil še sopotnik, peljal po klancu navzdol, ko… »

V okolici Šentruperta je v nesreči traktorja umrl moški, drugi je hudo poškodovan

RTV Slovenija 13.07.2023
V kraju Okrog na območju Šentruperta je v sredo zvečer v hudi prometni nesreči umrl moški, drugi pa se je hudo poškodoval. Po prvih ugotovitvah je voznik traktorja, na katerem je bil še sopotnik, peljal po klancu navzdol, ko je izgubil oblast nad… »

V nesreči traktorja umrl moški, drugi poškodovan

Delo 13.07.2023
Po prvih ugotovitvah policistov je voznik kmetijskega traktorja, na katerem je bil še sopotnik, peljal po klancu navzdol, ko je izgubil oblast nad vozilom. V kraju Okrog na območju Šentruperta je v sredo zvečer v hudi prometni nesreči umrl moški… »

Huda nesreča s traktorjem: ena oseba umrla, druga v bolnišnici

SiolNET 13.07.2023
V sredo popoldan se je v naselju Okrog v občini Šentrupert na cesti na strmem terenu prevrnil traktor, na katerem sta bili dve osebi. Ena je poškodbam podlegla. Nesreča se je zgodila okoli 18.55, so sporočili z uprave za zaščito in reševanje. Po… »

FOTO: Ena oseba umrla pod traktorjem, druga pristala v UKC Ljubljana

Necenzurirano 13.07.2023
Na Dolenjskem se je včeraj zvečer pripetila tragedija, v kateri je umrla ena oseba. Nesreča se je zgodila malo pred 19. uri v naselju Okrog v občini Šentrupert. Tam se je na cesti na strmem terenu prevrnil traktor, na katerem sta bili dve osebi… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem